Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia - popis produktu

Módna koženková crossbody kabelka, od značky David Jones, urobí dojem hneď na prvý pohľad a skvele doplní váš outfit. Hlavným kozmetickým prvkom fialovej kabelky je chlopňa, ktorú zdobí zlatý zámok. Po otvorení hlavného vrecka na zips nájdete priestor pre vaše osobné veci, kde nechýbajú vnútorné malé vrecká na drobnosti. Kabelku je možné nosiť v ruke alebo cez plece, prípadne do kríža vďaka odnímateľnému popruhu nastaviteľnej dĺžky. Objednajte ešte dnes a vyskúšajte! Vrátiť ju môžete do 30 dní!   A4: nie Materiál: syntetická koža Kovanie: zlaté Rozmery (max.): 27 x 15,5 x 9 cm (šírka x výška x hĺbka) Dĺžka ucha: 58 cm Dĺžka popruhov: nastaviteľná Kód tovaru: CM6756

Tento produkt nájdete v skupine Dámské kabelky, je v ponuke značky David Jones v ponuke e-shopu Kabea.sk a je vhodný female.

Produkt Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia patrí do skupiny produktov Crossbody kabelky, patrí pod značku David Jones, v ponuke predajcu Kabea.sk a je dizajnovaný female.

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia - parametre produktu

Určeniefemale
KategóriaKabelky, Dámské kabelky, Crossbody, Crossbody kabelky
ZnačkaDavid Jones
Určeniefemale
E-shopKabea.sk

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia - história ceny a dostupnosti

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska crossbody kabelka fialová - David Jones Felecia - ako nakúpiť najvýhodnejšie?