Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou #7764433

Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou #7764433

Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou #7764433

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou - popis produktu

Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou. Produkt je vyrobený z funkčného materiálu s technológiou 4FDry, ktorá podporuje odvod vlhkosti. Vďaka elastickým vláknam sa mikina s dlhými rukávmi prispôsobí vašej postave. Na chrbte je priedušný panel, perforovaný materiál v podpazuší a pozdĺž ramien, ktorý zlepšuje prúdenie vzduchu. Manžety majú otvory na palce, ktoré zabraňujú vyhrňovaniu rukávov, a v ľavej manžete je aj otvor na hodinky, aby ste mohli ľahko sledovať svoj výkon. Reflexné prvky zlepšujú bezpečnosť a viditeľnosť pri zhoršených svetelných podmienkach. Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou - VLASTNOSTI: reflexné prvky, zips po celej dĺžke, poloelastická kapucňa zaručuje pohodlnú priliehavosť k hlave, 2 zapínané bočné vrecká, otvor na hodinky v ľavej manžete + otvory na palce priedušný zadný panel, perforovaný materiál v podpazuší a pozdĺž ramien na zlepšenie prúdenia vzduchu, priedušný úplet s technológiou 4FDry na podporu odvodu vlhkosti.

Produkt Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou #7764433 patrí do skupiny produktov Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe žltá, žlutý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou - parametre produktu

Farbažltá
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Dámske mikiny
Značka4F
Farbažltá, žlutý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou - história ceny a dostupnosti

Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bežecká rozopínateľná mikina s kapucňou - ako nakúpiť najvýhodnejšie?