Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne - modrá #7764899

Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne - modrá #7764899

Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne - modrá #7764899

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne - modrá - popis produktu

Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne. Tento produkt sme ušili z ľahkého úpletu, ktorý je ideálne priliehavý k telu. Model s dlhými raglánovými rukávmi umožňuje plný voľný pohyb. Rozopínací strih sme vybavili reflexnými prvkami na zvýšenie viditeľnosti po zotmení a vreckom na zips na zadnej strane. Na niekoľkých miestach (chrbát, oblasť pozdĺž chrbta a ramien) sme mikinu podšili mäkkým česaným úpletom, ktorý poskytuje dodatočný tepelný komfort. Rýchloschnúce vlákna s technológiou 4FDry zaručujú správny odvod vlhkosti navonok. Rýchloschnúca bežecká mikina - VLASTNOSTI: reflexné prvky, strih: slim, rozopínanie pomocou zipsu so samoblokovacím jazdcom, elastický lem na manžetách, pohodlný golier chráni krk, zadné vrecko zapínané na zips krytý vo šve, zónové zateplenie vo forme mäkkej podšívky z česaného úpletu, priedušný materiál s technológiou 4FDry zaručuje správny odvod vlhkosti navonok.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske mikiny, patrí značke 4F, vo farbe modrá, modrý, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je dizajnovaný female.

Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Určeniefemale
KategóriaMikiny, Dámske mikiny
Značka4F
Farbamodrá, modrý
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne - modrá - história ceny a dostupnosti

Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

Dámska bežecká rozopínateľná mikina bez kapucne - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?