Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17

Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17

Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17 - popis produktu

Dlhá prešívaná zimná bunda. Dokonalý dizajn a spracovanie vám poskytne maximálny komfort, teplo a mega originálny štýl. Pás v podobe opasku v rovnakej farbe to brilantne zvýrazní a zároveň zoštíhli postavu. Bunda je zateplená. Má neodopínateľnú kapucňu a dve priestranné vrecká na prednej strane. Zapínanie na zips a patentky, vďaka čomu poskytuje maximálnu ochranu pred chladom a vetrom. Rukávy sú ukončené lemom. Vyrobené s dôrazom na každý detail! (Pred výberom veľkosti je potrebné zmerať bundu, ktorú máte doma a následne sledovať tabuľku rozmerov, ktorú nájdete pod obrázkami a popisom)!

Produkt Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17 patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, v ponuke predajcu Panskaelegancia.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Dámske kabáty od značky DStreet, je vyrobený vo veľkosti 2XL, nájdete ho u predajcu Panskaelegancia.sk.

Produkt Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17 patrí do skupiny produktov Zimné bundy, patrí pod značku DStreet, veľkosť je 2XL v ponuke e-shopu Panskaelegancia.sk.

Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17 - parametre produktu

Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17 - história ceny a dostupnosti

Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17 - ďalšie zaujímavé produkty

Čierny prešívaný dámsky kabát / bunda skl.17 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?