Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39

Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39

Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39 - popis produktu

Toto jedinečné produktové hodnotenie popisuje nádherné dámske čierne členkové topánky, ktoré sú vyrobené z kombinácie ekokože a textilného materiálu, ktorý sa podobá manšestráku. Na boku topánok je ozdobná pracka s nastaviteľným popruhom, čo pridáva úžasný detail. Navyše, tieto topánky majú zateplenie vo forme deky na topánky, takže vás určite zahrejú v chladnejších dňoch. Majú tiež masívny podpätok a platformu s nepravidelným behúňom, ktoré pridávajú k ich štýlu. Okrem toho je pätkový pult dodatočne vystužený, aby poskytoval lepšiu oporu. Topánky sa zapínajú na zips, ktorý sa nachádza na boku. Je dôležité, aby ste si vybrali správnu veľkosť, preto sa riaďte tabuľkou veľkostí.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosť3536373839404142Dĺžka stopy (cm)22,52323,524,5252626,527,5

Produkt Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dámska obuv, patrí pod značku Erynn, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 39, vo farebnej verzii ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Členková obuv od značky Erynn, Rouzit vo veľkosti 39, vo farebnej verzii ČIERNA, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Produkt Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39 patrí do skupiny produktov Dámske topánky, je v ponuke značky Erynn, Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 39, farebný variant je ČIERNA v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39 - parametre produktu

Veľkosť39
Typ podpätkuna platforme
Farbačierna
Vonkajší materiálekologická koža
Zapínaniezips
Zapínaniepracka / spona
Špička topánkyokrúhla / zaoblená
Vzorjednofarebný
Zateplenieáno
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Vnútorný materiálobuvnícky filc
Výška podpätku / platformy7 cm
KategóriaDámska obuv, Topánky, Členková obuv, Čižmy, Dámske topánky, Členkové topánky, Obuv na platforme, Dámske čižmy, Dámske členkové topánky, Práčky, Členkové čižmy
ZnačkaErynn, Rouzit
Veľkosť39
FarbaČIERNA
E-shopRouzit.sk

Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39 - história ceny a dostupnosti

Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39 - ďalšie zaujímavé produkty

Čierne zateplené topánky s prackou a zipsom na platforme - 39 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?