Chránič zubov OPRO Snap Fit senior

Chránič zubov OPRO Snap Fit senior

Chránič zubov OPRO Snap Fit senior

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chránič zubov OPRO Snap Fit senior - popis produktu

OPRO je technicky najvyspelejšou spoločnosťou na výrobu zubných chráničov na svete a je hlavným priekupníkom vo vývoji v oblasti ústnej ochrany. Z moderného výrobného závodu vo Veľkej Británii sa značka venuje rozvoju špičkových technológii, inováciou a bezpečnosťou pre športovcov na všetkých úrovniach. Množstvo profesionálnych svetových športovcov, ktorí nosia chrániče OPRO, ukazuje, ako je podpora a inšpirácia na dlhej ceste k športovému úspechu rozhodujúca.OPRO - oficiálny chránič zubov Jiřího Procházky, ragbyového zväzu Anglie, Nového Zélandu a mnoho ďalších.Tréningový stupeň ochrany SNAP FIT - Chránič je už vytvarovaný k použitiu, žiadne ďalšie tvarovanie nie je nutné. Technické dáta:- vhodný pre všetky kontaktné športy- neobsahuje latex- nie je vhodný pre užívateľov fixných rovnátiek- CE certifikácia- veľkosť: senior (11 rokov a viac)- farba: podľa ponuky

Tento produkt nájdete v skupine Chrániče zubov vo veľkosti UNI, farebná verzia je biela, ČIERNA, modrá, ružová v ponuke e-shopu MasterSport.sk.

Chránič zubov OPRO Snap Fit senior - parametre produktu

Velikosťuni
FarbaModrá,Čierna,Biela,Ružová
hmotnosť0.20 kg
KategóriaChrániče, Chrániče zubov
VeľkosťUNI
Farbabiela, ČIERNA, modrá, ružová
E-shopMasterSport.sk

Chránič zubov OPRO Snap Fit senior - história ceny a dostupnosti

Chránič zubov OPRO Snap Fit senior - ďalšie zaujímavé produkty

Chránič zubov OPRO Snap Fit senior - ako nakúpiť najvýhodnejšie?