Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne

Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne

Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne - popis produktu

Chlapčenské zimné topánky DCX-22 to kombinácia moderného, športového dizajnu a pohodlnej konštrukcie, vďaka čomu sú ideálnou obuvou na každodenné nosenie aj aktívne aktivity. Majú vysoký zvršok siahajúci za členok, ktorý sme vyrobili zo spevneného nylonu. Potiahli sme ho hydrofóbnou impregnáciou, aby bol ešte lepšie chránený pred zimnými podmienkami. Chlapčenské zimné topánky majú tiež pevnú gumovú podrážku so zvýrazneným dezénom, ktorá sa spolu s mäkkou medzipodrážkou CM-EVA postará o pohodlie pri každom kroku.   Chlapčenské zimné topánky DCX-22 - VLASTNOSTI: produkt ideálny na prechodné obdobie a zimu, integrovaná konštrukcia jazyka, vysoký zvršok z vystuženého nylonu, ochranný polyuretánový okraj po obvode zvršku, široký jazyk zabraňuje vnikaniu snehu do vnútra topánky, systém šnurovania pre lepšiu priliehavosť, tvarovaná stielka z EVA materiálu s mäkkou podstielkou zaručuje pohodlie pri každom kroku, hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti, o tlmenie otrasov a pohodlie sa stará kompresne tvarovaná medzipodrážka CM-EVA, mäkká podstielka, zvýraznený dezén umiestnený na gumenej podrážke poskytuje lepšiu priľnavosť na klzkom povrchu.

Produkt Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne patrí do skupiny produktov Obuv zimná, je v ponuke značky 4F JUNIOR, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné topánky od značky 4F JUNIOR, farebný variant je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaTopánky, Obuv zimná, Zimné topánky, impregnácia
Značka4F JUNIOR
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne - história ceny a dostupnosti

Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenské zimné topánky DCX-22 s impregnáciou - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?