Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne

Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne

Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 36,95 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne - popis produktu

Zimné topánky do snehu sú modelom, ktorý zabezpečí pohodlie počas každodenných aktivít. Sú ideálne na prechodné aj zimné obdobie. Majú vysoký zvršok, ktorý sme vyrobili zo spevneného nylonu. Potiahli sme ho hydrofóbnou úpravou a vnútro sme vystlali mäkkým plyšom, ktorý ešte viac chráni pred zimnými podmienkami. Chlapčenské zimné topánky majú tiež pevnú gumovú podrážku so zvýrazneným dezénom, ktorá spolu s mäkkou tvarovanou HI-POLY stielkou zaistí pohodlie pri každom kroku.   Chlapčenské zateplené topánky do snehu - VLASTNOSTI: produkt ideálny na prechodné obdobie a zimu, spevnený okraj vyrobený z PVC, hydrofóbna impregnácia materiálu podporuje ochranu pred absorpciou vlhkosti, hrejivá vnútorná podšívka z mäkkého plyšu, vysoký zvršok z vystuženého nylonu, systém šnurovania pre lepšiu priliehavosť, tvarovaná stielka HI-POLY zaručuje pohodlie pri každom kroku, široký, integrovaný jazyk zabraňuje vnikaniu snehu do vnútra topánky, tvarovaná gumová podrážka so zvýrazneným dezénom poskytuje lepšiu priľnavosť na klzkom povrchu.

Produkt Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne patrí do skupiny produktov Obuv zimná, je v ponuke značky 4F JUNIOR, vo farbe černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je určený male.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Zimné topánky od značky 4F JUNIOR, farebný variant je černý, ČIERNA, nájdete ho u predajcu 4Fstore.sk a je dizajnovaný male.

Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne - parametre produktu

Farbačierna
Určeniemale
KategóriaTopánky, Obuv zimná, Zimné topánky
Značka4F JUNIOR
Farbačerný, ČIERNA
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne - história ceny a dostupnosti

Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenské zateplené topánky do snehu - čierne - ako nakúpiť najvýhodnejšie?