Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová

Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová

Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová - popis produktu

Chlapčenská flísová mikina - univerzálne riešenie vhodné do rôznych podmienok Vďaka svojim tepelným vlastnostiam je výbornou voľbou ako hrejivá vrstva na chladné dni v prechodnom a zimnom období. Hodí sa na každodenné aj športové aktivity, ako je lyžovanie, snowboardovanie a treking. Flísové oblečenie sa vyznačuje nielen tepelnoizolačnými vlastnosťami, ale aj ľahkosťou a výnimočnou jemnosťou materiálu. Ľahko sa udržiava a pri kontakte s vlhkosťou rýchlo schne, čo zvyšuje jeho funkčnosť. Jeho hlavným cieľom je poskytnúť teplo bez zvýšenia hmotnosti a zároveň zaručiť veľkú voľnosť pohybu a maximálne pohodlie. Flís s nižšou hmotnosťou je tenší, ale stále poskytuje dostatočný tepelný komfort. Okrem toho účinnejšie odvádza vlhkosť smerom von, takže sa dá nosiť ako jedna z mnohých vrstiev oblečenia. Tento produkt je ľahký, odolný a výnimočne mäkký. Okrem toho je zbaliteľný, preto ho môžete mať vždy so sebou. Tenký flís by mal byť priliehavý k telu, aby poskytoval lepší tepelný komfort. Má strih typu regular, ktorý sa pohodlne prispôsobí postave, a štandardnú dĺžku, ktorá siaha po boky. Pozrite si: Akú fleecovú mikinu si vybrať do hôr? Pozrite si: Akú fleecovú mikinu si vybrať do hôr? Pozrite si: Ako sa obliecť do hôr? Chlapčenská flísová mikina - funkčné materiály, maximálne pohodlie: technológia 4F Warm Chlapčenská rozopínateľná flísová mikina je vyrobená z hladkého a na dotyk príjemného flísu, ktorý má veľmi dobrú tepelnú izoláciu, ale zároveň umožňuje pokožke dýchať a rýchlo schne. Technológia 4F Warm zaručuje tepelný komfort. Dôležité detaily: pohodlný golier a praktické vrecká Chlapčenská rozopínateľná flísová mikina má stojačik, ktorý zakrýva krk. Manžety s klasickým zakončením. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Zapínanie na jednosmerný hlavný zips. Chlapčenská flísová mikina 4F - VLASTNOSTI: ponúkane veľkosti: 122-164 jednostranne česané vnútro zaručuje väčšiu hrejivosť strih: regular, ktorý pohodlnie prilieha k telu nízka hmotnosť štandardný strih s dĺžkou po boky produkt vyrobený z mäkkého flísu jednotné farby na doplnenie akéhokoľvek outfitu stojačik pre ochranu krku manžety s klasickým zakončením na bokoch sú 2 otvorené vrecká zapínanie na jednosmerný hlavný zips česané vnútro s technológiou 4FWarm zaručuje tepelný komfort

Produkt Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová patrí do skupiny produktov Atletické športy, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebné prevedenie je béžová, béžový, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je prispôsobený male.

Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová - parametre produktu

Farbabéžová
Určeniemale
KategóriaMikiny, Atletické športy
Značka4F JUNIOR
Farbabéžová, béžový
Určeniemale
E-shop4Fstore.sk

Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová - história ceny a dostupnosti

Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová - ďalšie zaujímavé produkty

Chlapčenská regular flísová mikina so stojačikom - béžová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?