The Chilli Doctor S4 chilli celé 30 g | | Čerstvé na trhu najčastejšie nájdete pod označením 'S-4', sušené potom ako 'S-334'. Všeobecne sa im hovorí Guntum Sannam. Spadajú totiž do skupiny červených indických papričiek Guntur chilli (nazvanej podľa rovnomenného regiónu v
The Chilli Doctor Green Jalapeno prášok 9 g | | Tieto najznámejšie chilli papričky na svete netreba predstavovať. Jalapeño odrody Capsicum annuum (papriky kríkové) dostali názov podľa mesta Xalapa (niekedy nazývané tiež Jalapa) v mexickom štáte Veracruz. | | Hoci majú tieto papričky
The Chilli Doctor Habanero vločky 10 g | | Papričky Habanero v sebe spájajú všetko, čo si u dobrého chilli prajete. Sú vysoko pálivé, takže vás rozhodne neochudia o ten pravý a poctivý hrejivý pocit, majú špecifickú chuť s tónmi tropického ovocia a sú u nás bežne
The Chilli Doctor Pasillo celé 30 g | | Vznikajú usušením tmavo zelených papričiek Chilaca. Slovo 'Pasillo' je odvodené od španielskeho slova 'pasa', čo doslova znamená 'malá hrozienka'. A hoci je toto chilli všetko, len nie malé, vzhľadovo aj chuťovo má k hrozienkam blízko. Sušené
The Chilli Doctor Red Habanero prášok 9 g | | Papričky Habanero v sebe spájajú všetko, čo si u dobrého chilli prajete. Sú vysoko pálivé, takže vás rozhodne neochudobní o ten pravý a poctivý hrejivý pocit, majú špecifickú chuť s tónmi tropického ovocia a sú u nás bežne
The Chilli Doctor Red Habanero celé 10 g | | Papričky Habanero v sebe spájajú všetko, čo si u dobrého chilli prajete. Sú vysoko pálivé, takže vás rozhodne neochudobní o ten pravý a poctivý hrejivý pocit, majú špecifickú chuť s tónmi tropického ovocia a sú u nás bežne
The Chilli Doctor Chipotle prášok 9 g | | Chipotle majú tmavo hnedú až čiernu farbu a výraznú dymovú chuť so sladkými podtónmi čokolády a orechov. Práve chuť orechov získavajú tieto papričky vďaka pekanovému drevu, na ktorom sa tie pravé údi. Jedinečná je aj ich sladko-údená
The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia mash 100 ml | | Špicatá hviezda medzi papričkami. Jej pálivosť dosahuje až 1,041,427 SHU. Až do roku 2007 bola po dlhú dobu táto paprička považovaná za najštiplavejších zo všetkých. Bola prvá, ktorá prekročila hranicu 1 milióna SHU a spôsobila
The Chilli Doctor Red Jalapeno prášok 9 g | | Hoci majú tieto papričky nespočetné množstvo rôznych variantov líšiacich sa veľkosťou, chuťou a pálivosti, typická Jalapeno je dlhá cca 8-10 cm s priemerom 2,5 cm, má pretiahnutý zvončekovitý tvar s tupou a guľatou špičkou. Bežná
The Chilli Doctor Carolina Reaper mash 100 ml | | Áno, je to ona! S pálivosťou dosahujúcich až 2,200,000 SHU je od roku 2013 zapísaná v Guinessovej knihe rekordov. Jej jedenie je lákadlom pre vyznávačov extrémov, a i v menšom množstve je výzvou pre odolné a skúsených milovníkov
The Chilli Doctor Birds Eye celé 30 g | | Na svete existuje niekoľko rôznych variantov tejto papričky, ktoré sa v ostrosti môžu líšiť. Bežná pálivosť sa pohybujú okolo 50,000 - 100,000 SHU, tie najštiplavejších z nich potom môžu dosahovať až 200,000 SHU. | | Bird's eye papričky
The Chilli Doctor Carolina Reaper celé 10 g | | Áno, je to ona! S pálivosti dosahujúci až 2,200,000 SHU je od roku 2013 zapísaná v Guinessovej knihe rekordov. Jej jedení je lákadlom pre vyznávačov extrémov, a i v menšom množstve je výzvou pre odolných a skúsených milovníkov
The Chilli Doctor Carolina Reaper vločky 10 g | | Ihneď vysušené papričky po zbere nadrtené na jemné vločky, ktorými premeníte každý pokrm v peklo. | | Zrelé papričky majú červenú farbu, zvrásnený povrch s mnohými výrastkami a dlhší ostrú špičku (chvostík). Plody sú okolo 4
The Chilli Doctor Trinidad Scorpion Moruga prášok 9 g | | S touto ohnivú karibskú diablicou si vyskúšate, čo znamená prekročiť u chilli papričky hranicu 2 milióny na Scovilleho stupnici. Už samotné slovo scorpion neveští pre neskúsených chilli začiatočníkov nič dobré
The Chilli Doctor Ancho prášok 9 g | | Stavte na mexickú klasiku. Sušené Ancho sú v tejto krajine najobľúbenejšími a najpoužívanejšími papričkami vôbec (hneď za nimi sú Guajillo). Typická je ich tmavofialová až čierna farba. | | Papričky Ancho sú jedny z najmenej pálivých
The Chilli Doctor Birds Eye prášok 9 g | | Ako názov napovedá, tu o žiadneho obra nepôjde. Nenechajte sa však ich veľkosťou zmiasť. Tieto drobné papričky dokážu divy! Pripravte sa na poriadne ostré chvíľky. Na svete existuje niekoľko rôznych variantov tejto papričky, ktoré sa v
The Chilli Doctor Carolina Reaper prášok 9 g | | Áno, je to ona! S pálivosťou dosahujúcou až 2,200,000 SHU je od roku 2013 zapísaná v Guinessovej knihe rekordov. Jej jedenie je lákadlom pre vyznávačov extrémov, a i v menšom množstve je výzvou pre odolných a skúsených milovníkov
The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia celej 10 g | | Špicatá hviezda medzi papričkami. Jej pálivosť dosahuje až 1,041,427 SHU. Až do roku 2007 bola po dlhú dobu táto paprička považovaná za najštiplavejších zo všetkých. Bola prvá, ktorá prekročila hranicu 1 milióna SHU a spôsobila
The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia vločky 10 g | | Špicatá hviezda medzi papričkami. Jej pálivosť dosahuje až 1 041 427 SHU. Až do roku 2007 bola po dlhú dobu táto paprička považovaná za najštiplavejšiu zo všetkých. Bola prvá, ktorá prekročila hranicu 1 milióna SHU a spôsobila
The Chilli Doctor S17 Teja celej sušená 30 g | | Indická pálivá smršť, bez ktorej sa nezaobíde žiadne správne kari. Alebo akékoľvek tunajšie tradičné jedlo. V Indii totiž patrí toto chilli medzi najštiplavejšiea vo svete k tomu nejvyhledávanějšiemu. | | S17 spadajú do skupiny
The Chilli Doctor Scotch Bonnet prášok 9 g | | Nalaďte sa na poriadnu karibskú párty! Nebude v nej chýbať nič. Zažijete návykový ohňostroj pálivej chuti, uctia omamnú kvetinovú vôňu a skvelú chuť osviežujúceho ovocia. To všetko vďaka papričke Scotch Bonnet. | | Scotch Bonnet je
The Chilli Doctor Naga Bhut Jolokia prášok 9 g | | Jej pálivosť dosahuje až 1,041,427 SHU. Až do roku 2007 bola po dlhú dobu táto paprička považovaná za najštiplavejších zo všetkých. Bola prvá, ktorá prekročila hranicu 1 milióna SHU a spôsobila tým vo svete poriadny poprask. O
The Chilli Doctor Sliced green Jalapeno 330 g | | Nakladané krájané kolieska Jalapeño papričiek v slanom náleve s vínnym octom sa skvele hodia do akéhokoľvek jedla – od burgerov a pizze, mäsových a strukovinových jedál až po nakladané syry či utopenca. Alebo ich jednoducho schrúpete