Čelovka Icon 700 Black Diamond® (Farba: Graphite)

Čelovka Icon 700 Black Diamond® (Farba: Graphite)

Čelovka Icon 700 Black Diamond® (Farba: Graphite)

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Čelovka Icon 700 Black Diamond® (Farba: Graphite) - popis produktu

Čelovky Black Diamond sú výsledkom dlhoročného vývoja - a je to na nich poznať. Jeden z najlepších modelov Icon 700 má veľmi vysoký svetelný tok, je veľmi odolný a disponuje funkciami, ktoré oceníte. Aj vďaka vymeniteľnej batérii sa hodí na dlhšie outdoorové výlety, vďaka vysokému svetelnému toku vám umožní efektívnejšie nájsť cestu.

Rýchly návrat k predchádzajúcemu nastaveniu

Vďaka integrovanej pamäti môžete čelovku zapínať a vypínať pri zvolenom jase, čo je napokon funkcia, ktorú disponujú aj ďalšie čelovky značky Black Diamond. Nemusíte pritom zložito prepínať medzi jednotlivými režimami, abyste sa ku vytúženej intenzite svetla dostali.

Rýchle prepínanie medzi režimami

Technológia PowerTap, ktorou čelovka Icon 700 oplýva, umožňuje okamžité prepínanie medzi maximálnym a tlmeným výkonom. Z možných režimov potom môžete využiť plný výkon v režimoch na blízko a na dialku, stmievanie, stroboskop, červené, zelené a modré nočné osvetlenie a pri ukladaní svietidlá môžete použiť funkciu digitálneho zámku.

Digitálny zámok

Čelovka Black Diamond Icon 700 je ďalej vybavená funkciou digitálneho zámku, ktorý chráni proti náhodnému zapnutiu (a zbytočnému vybíjaniu batérií / akumulátora) vo chvíli, keď máte svietidlo uložené vo vrecku alebo v taške.

Ochrana proti prachu a vode

Táto čelovka disponuje komplexnou ochranou proti prachu a vode - IP67. V preklade to znamená, že ju môžete ponoriť do hĺbky až jedného metra po dobu tridsiatich minút bez toho, aby sa jej niečo stalo.

Najvýkonnejšia čelovka značky

Vďaka maximálnému svetelnému toku sa v prípade čelovky Icon 700 jedná o najvýkonnejšiu čelovku značky Black Diamond. Taká čelovka prirodzene potrebuje výkonné batérie. V tomto prípade môžete využiť buď klasické ceruzkové (AA) batérie alebo nabíjaciu batériovú sadu (battery pack). Táto sada nie je súčasťou balenia - predáva sa zvlášť.

Benefity, o ktorých musíte vedieť:
  • outdoorová čelovka s vysokým svetelným tokom
  • režim plného výkonu, stmievania, červeného, zeleného a modrého LED nočného svetla a stroboskopu
  • technológia mnohostrannej optickej účinnosti šošoviek
  • odolná voči prachu a vode (IP67)
  • funkcia digitálneho zámku
  • pamäť nastavenia
  • možnosť prevádzky na ceruzkové batérie (súčasťou dodávky) alebo nabíjací battery pack (predáva sa zvlášť)
Užívateľská príručka

Čelovka Icon 700 Black Diamond® (Farba: Graphite) - parametre produktu

KategóriaČelovky

Čelovka Icon 700 Black Diamond® (Farba: Graphite) - história ceny a dostupnosti

Čelovka Icon 700 Black Diamond® (Farba: Graphite) - ďalšie zaujímavé produkty

Čelovka Icon 700 Black Diamond® (Farba: Graphite) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?