CASTELLI Cyklistické spodky - TRAIL LINER - čierna #7257689

CASTELLI Cyklistické spodky - TRAIL LINER - čierna #7257689

CASTELLI Cyklistické spodky - TRAIL LINER - čierna #7257689

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 84,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické spodky - TRAIL LINER - čierna - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Ľahké a jednoduché spodné nohavice, s dôrazom na maximálnu priedušnosť, s legendárnou vložkou Castelli KISS Air2 Vložka KISS Air2. Spodný lem nohavíc GIRO4 so silikónovými pásikmi pre lepšie usadenie. Elastický lem na páse, ich drží bezpečne na mieste. Ploché švy. Sieťovinový materiál poskytuje maximálnu priedušnosť. Farby: 010 čierna Veľkosti: XS - 3XL Hmotnosť: 124 g (M) Teplotný rozsah: 14 - 35 °C Materiálové zloženie: Hlavný materiál 80%polyamid 20%elastan Spodok nohavíc 63%polyamid 37%elastan Výstelka 88%polyester 12%elastan Priedušnosť, kontrola teploty a ovládanie vlhkosti sú kľúčom k pohodliu na bicykli. Spodné nohavice Trail Liner sú na to priam stvorené. Super priedušná sieťovina zabezpečí maximálnu priedušnosť a prúdenie vzduchu, aby ste ostali v suchu a neprehriali sa počas jazdy. Pre pohodlné usadenie nohavíc požívame lem GIRO4 s bezšvovým zakončením. Silikón je smerovaný vertikálne, aby sme predišli sťahovaniu. Aby ste si užili jazdu, potrebujete dobrú cyklo vložku a KISS AIR2 zabezpečí celodenný komfort na gravel i MTB a aj pri dobrodružnom jazdení POHLAVIE: pánske

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti L, S, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

CASTELLI Cyklistické spodky - TRAIL LINER - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťL, S
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické spodky - TRAIL LINER - čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické spodky - TRAIL LINER - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické spodky - TRAIL LINER - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?