CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna #7257692

CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna #7257692

CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna #7257692

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 139,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna - popis produktu

ČO JE TO / VLASTNOSTI PRODUKTU Vytvorené ako ultimátne spodné nohavice určené pod MTB šortky. Pre neprekonateľný komfort sú vybavené bezšvovou vložkou Progetto X² Air, sieťovanými dielmi a trojicou vreciek vzadu. Progetto X² Air pre dlhé a náročné terénne výjazdy. 170g. materiál Force v oblasti rozkroku, aby všetko bolo na svojom mieste. Perforované panely na stehnách pre maximum ventilácie a ochladzovanie. Giro Air ukončovacie lemy nohavíc sú vzdušné a držia nohavice na svojom mieste. Minimalistické traky identické ako na našich Free Aero RC nohaviciach. Trojica vreciek vzadu na krížoch presne nad pásom šortiek. Farby: 010 - čierna Veľkosti: XS-3XL Hmotnosť: 179 g (M) Teplotný rozsah: 14 - 35 °C Materiálové zloženie: Hlavný materiál 71%polyamid 29%elastan Bočné panely 73%polyamid 27%elastan Chrbát 95%polyester 5%elastan Spodok nohavíc 57%elastan 43%polyamid Traky 80%polyester 20%elastan Výstelka 87%polyester 13%elastan Nie je dôvod akceptovať priemerné spodné nohavice len preto, že chcete nosiť šortky. Tieto naše spodné nohavice sme vyrobili pre maximálne pohodlie pod vašimi MTB šortkami. V prvom rade sú tieto krátke nohavice vybavené špičkovou bezšvovou vložkou Progetto X² Air, ktorá má dve samostatné časti: mäkkú, pružnú vrstvu ktorá sa stará o pokožku, a samostatnú tlmiacu časť s penovými a gélovými vrstvami s dvojitou hustotou pre progresívne tlmenie. I tá najlepšia vložka je nanič, ak sa hýbe, preto sme oblasť okolo bokov vyrobili z našej kompresnej látky Force, ktorá drží vložku na mieste a zároveň poskytuje dobrú ventiláciu. Spodná časť nohavíc je ľahká a vzdušná z perforovanej látky, ktorá vás udrží v chlade. Na mieste ich držia naše Giro Air sieťované lemy. Krása tejto konštrukcie spočíva v tom, že si ich dĺžku môžete prispôsobiť svojim preferenciám – keďže sú dostatočne dlhé na to, aby sa napríklad konce šortiek nešúchali o nohu. Rovnako aj vrchná je riešená v minimalistickom štýle. Predná časť tenkých trakov je z otvoreného úpletu, ktorý umožňuje prúdenie vzduchu, zatiaľ čo zadná úzka časť zabraňuje prehriatiu. Výstuž na ramenách a vzadu zabezpečuje, aby sa traky nekrčili a boli na správnom mieste. V zadnej časti, tesne nad pásom, sú tri vrecká, takže si ich môžete obliecť k dresu bez vreciek a stále máte priestor na prevoz vecí. POHLAVIE: pánske

Produkt CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna #7257692 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti L, M, farebný variant je ČIERNA, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený male.

CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna - parametre produktu

Farbačierna
Veľkosťčierna
Určeniemale
KategóriaNohavice, Šortky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťL, M
FarbaČIERNA
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické spodky - UNLIMITED ULTIMATE LINER - čierna - ako nakúpiť najvýhodnejšie?