CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá - popis produktu

Materiál Forza s 38% obsahom Lycra®, pre perfektné usadenie na tele. Dvoj vrstvový bedrový pás, drží nohavice na správnom mieste. Redukovaný počet švov pre vyšší komfort. Ploché zakončenie nohavíc s vertikálnym silikónovým gripom. Dámska bezšvová výstelka Progetto X² Air Donna. ŠTYRI DEKÁDY EXPERTÍZ Hlavná vývojárka mala len 16 rokov, keď začala pracovať ako obšívačka dierok na vlnených kraťasoch v továrni neďaleko od Milána. Čoskoro, už našívala do kraťasov kožené cyklo vložky. Maurizio Castelli si povšimol jej citu pre detail. Preto ju z továrne presunul na post hlavnej kontrolórky kvality priamo v Castelli. Nakoniec sa stala hlavnou vývojárkou značky a túto pozíciu zastávala viac ako 20 rokov. Dámske krátke nohavice Premio 2 sú priamym výsledkom skúseností, ktoré Sonia získala počas štyroch dekád. Dve veci sú zrejmé, vyvinúť ten správny materiál a vedieť ako to ušiť. Roky skúseností ju ale doviedli aj ku poznaniu ako urobiť ukončenie nohavíc tak, aby dobre držalo nohavice na svojom mieste, nesťahovalo a netlačilo vďaka plochému lemu bez švov. Ďalej si môžete povšimnúť bohatú textúru a ideálnu elasticitu trakov a tiež oku lahodiace línie minimalistického strihu. Pracujúc po boku Maurizia Castelli, sa Sonia naučila hodnote konštantného úsilia pre perfekcionizmus a zmyslu pre detail i umeniu skĺbiť dokopy perfektnú prácu s výkonom. A tieto všetky skúsenosti vyústili v Premio krátkych nohaviciach pre dámy. BENEFIT: kombinácia materiálov pre maximálny komfort, silikónové ukončenia, integrovaná cyklovložka, VLASTNOSTI: komfortné, elastické, anatomické, VYUŽITIE: cestná cyklistika, ROČNÉ OBDOBIE: jar, leto, PREVEDENIE: penová vložka, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: krátke nohavice, MATERIÁL: Progetto X2 Air cyklovložka, Forza, Lycra, POHLAVIE: dámske

Tento produkt nájdete v skupine Krátke nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je modrá v ponuke e-shopu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

Produkt CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá patrí do skupiny produktov Nohavice na traky, patrí pod značku Castelli, veľkosť odpovedá označeniu XS, farebné prevedenie je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je vhodný female.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Cyklistické nohavice, je v ponuke značky Castelli, je vyrobený vo veľkosti XS, farebný variant je modrá, v ponuke predajcu Holokolo.sk a je prispôsobený female.

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určeniefemale
KategóriaNohavice, Krátke nohavice, Nohavice na traky, Cyklistické nohavice
ZnačkaCastelli
VeľkosťXS
Farbamodrá
Určeniefemale
E-shopHolokolo.sk

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá - história ceny a dostupnosti

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

CASTELLI Cyklistické nohavice krátke bez trakov - PREMIO 2 W LADY - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?