Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black

Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black

Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 47,97 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black - popis produktu

Taška, ktorá je svojím robustným spracovaním predurčená ku každodennému intenzívnemu používaniu. Hravo pojme 17,3 'notebook aj tablet, dokumenty, príslušenstvo a ďalšie prenosnú elektroniku. Vďaka organizéru a niekoľkým ďalším vreckám je možné všetko veľmi prehľadne usporiadať. - oddiel pre 17,3' notebook, iPad či iný 10,1' tablet - nylexová výstelka chrániaca displej tabletu pred poškriabaním - predné vrecko s organizérom ľahko prístupné vďaka odklápaciemu čelu - vnútorné vrecko na dokumenty - otvorené zadné vrecko pre veci, ku ktorým potrebujete rýchly prístup (noviny, lístok) - bezpečnostné vrecko s nylexovou výstelkou na zadnej strane (ideálne pre mobil, doklady atď.) - polstrovanie neoprénom pre pohodlné nosenie - pás pre pripevnenie k teleskopickej rukoväti kufra

Produkt Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaTašky, Notebooky, Tablety, Tašky na notebook
ZnačkaCase Logic
FarbaČIERNA
E-shopBagalio.sk

Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black - história ceny a dostupnosti

Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Taška na notebook 17,3“ a tablet Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?