Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black

Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black

Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black - popis produktu

Poznáte to, sem tam do vás v električke niekto buchne, sem tam položíte tašku v reštaurácii pod stôl a omylom do nej kopnete, sem tam vám vypadne z rúk, keď pri odchode z domu nesiete ešte vreco s odpadkami a termosku s kávou. Dizajnéri tašky Notion na toto všetko mysleli. Preto má vnútorné vrecko na notebook penovú protinárazovú dvojvrstvovú ochranu. Hlavný oddiel je rozdelený na niekoľko vreciek, napríklad na tablet alebo dokumenty. vrecko na notebook so zvýšenou ochranou a výstelkou EVA vrecko na tablet alebo dokumenty predné vrecko na zips s organizérom a karabínou na kľúče čalúnené uchá nastaviteľný odnímateľný ramenný popruh s čalúnením svetlý vnútorný materiál zvyšuje viditeľnosť odolný deniérový polyester 1680 keprový vzor a PU lemovanie popruh na upevnenie na teleskopickú rukoväť kufra predĺžená záruka

Produkt Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black patrí do skupiny produktov Tašky na notebook, vyrába ho značka Case Logic, farebné prevedenie je ČIERNA, nájdete ho v e-shope Bagalio.sk.

Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black - parametre produktu

Farbačierna
KategóriaStoly, Tašky, Notebooky, Tašky na notebook
ZnačkaCase Logic
FarbaČIERNA
E-shopBagalio.sk

Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black - história ceny a dostupnosti

Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black - ďalšie zaujímavé produkty

Case Logic Notion 14“ Laptop Bag Black - ako nakúpiť najvýhodnejšie?