Caphosol Dispersible roztok elektrolytov, šumivé tablety - 30 ks

Caphosol Dispersible roztok elektrolytov, šumivé tablety - 30 ks

Caphosol Dispersible roztok elektrolytov, šumivé tablety - 30 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Caphosol Dispersible roztok elektrolytov, šumivé tablety - 30 ks - popis produktu

Caphosol Dispersible je indikovaný na sucho v ústach a v ústnej časti hltana (hyposalivácia, xerostómia), bez ohľadu na príčinu a bez ohľadu na to, či je tento stav dočasný alebo trvalý. Zdravotnícka pomôcka je tiež indikovaná ako doplnok štandardnej starostlivosti o ústnu dutinu pri prevencii a liečbe mukozitídy, ktorá môže byť spôsobená ožarovaním alebo vysokodávkovou chemoterapiou. Zmiernenie sucha ústnej sliznice pri týchto stavoch je sprevádzané zmiernením bolesti.

Zloženie: Hydrogénfosforečnan sodný 0,032, dihydrogénfosforečnan sodný 0,009, chlorid vápenatý 0,052, chlorid sodný 0,569 (% hmotn.). Pomocné látky: maltodextrín, hydrogénuhličitan sodný, uhličitan sodný, kyselina citrónová, sorbitol.

Použitie:

  • Dávkovanie:Na použitie pri vysokodávkovej chemoterapii a ožarovaní: 4 dávky denne od začatia liečby onkologického ochorenia. Ak symptómy a bolesť z mukozitídy pretrvávajú, toto dávkovanie je možné zvýšiť až na 10-krát denne. Používajte počas trvania liečby alebo podľa pokynov vášho lekára.Zmiernenie sucha v ústach: Počiatočná odporúčaná dávka je 4-krát denne. Ak symptómy pretrvávajú alebo ak to odporučí lekár, toto dávkovanie je možné zvýšiť až na 10-krát denne.
  • Príprava roztoku:
  1. Vložte 1 šumivú tabletu do pohára s 50 ml vody a počkajte, kým sa tableta úplne rozpustí. Môžete použiť bežnú vodu z vodovodu, ak má nízku tvrdosť, prípadne balenú vodu. V nemocniciach sa odporúča použiť čistenú vodu.
  2. Dôkladne vyplachujte ústa 1 minútu s ½ roztoku a vypľujte ho.
  3. Opakujte so zvyšnou ½ roztoku a vypľujte ho.
  4. Roztok použite ihneď po jeho príprave.
  5. Po aplikácii najmenej 15 minút nejesť a nepiť.

Caphosol Dispersible roztok elektrolytov, šumivé tablety - 30 ks - parametre produktu

KategóriaTablety

Caphosol Dispersible roztok elektrolytov, šumivé tablety - 30 ks - história ceny a dostupnosti

Caphosol Dispersible roztok elektrolytov, šumivé tablety - 30 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Caphosol Dispersible roztok elektrolytov, šumivé tablety - 30 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?