Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Lopta

Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Lopta

Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Lopta

Najnižšia cena za posledných 60 dní: 10,17 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Lopta - popis produktu

Senzorická hryzačka z pružného silikónu je skvelá prvá hračka pre dieťa, ale aj nenahraditeľný pomocník počas náročného obdobia prerezávania zúbkov pre najmenších. Je ideálna, keď dieťa veľmi svrbia ďasná a má silnú potrebu obhrýzania. Praktický tvar umožňujúci jednoduché držanie uľahčuje hranie a podporuje rozvoj jemných motorických zručností. Pomáha aj pri učení sa zručnostiam, ako sú uchopovanie a koordinácia očí a rúk. Zaujímavé farby a priestorový dizajn vzbudzujú záujem dieťaťa a povzbudzujú ho k hre. Hryzačka je pružná, môže sa bezpečne stláčať a naťahovať, po hraní sa vždy vráti do pôvodného tvaru. Z bezpečného materiálu bez obsahu BPA.

  • Prináša úľavu pri prerezávaní zúbkov!
  • Silikónová hryzačka – výborné riešenie, keď dieťa svrbia ďasná a má silnú potrebu žuvať.
  • Praktický tvar – navrhnuté s ohľadom na pohodlie a potreby dieťaťa.
  • Hryzačka a hračka v jednom – môže sa bezpečne hádzať, kopať do nej, odrážať, stláčať, naťahovať a vráti sa do pôvodného tvaru.
Upozornenie

Hračku udržujte čistú, umyte ju mäkkou kefkou pod tečúcou vodou s jemným prostriedkom. Dôkladne opláchnite. Pred prvým použitím zalejte vriacou vodou. Nevyvárajte, nesterilizujte. Skontrolujte kvalitu hračky pred jej podaním dieťaťu. Opotrebovanú, poškodenú alebo rozhryzenú hryzačku vymeňte na novú.

 

 

 

 

Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Lopta - história ceny a dostupnosti

Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Lopta - ďalšie zaujímavé produkty

Canpol Babies senzorická silikónová hryzačka Lopta - ako nakúpiť najvýhodnejšie?