Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m

Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m

Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m - popis produktu

Cumlík Bunny & Company je z kaučuku najvyššej kvality. Má okrúhlu špičku v tvare čerešne. Špeciálny odvetrávaný kotúč zabraňuje odieraniu okolo jemných detských úst. Má rukoväť svetielkujúcu v tme, ktorá uľahčuje nájdenie cumlíka. Neobsahuje BPA. K dispozícii vo viacerých farbách. Vhodné pre deti vo veku 6-18 mesiacov.

  • Cumlík je z kaučuku najvyššej kvality.
  • Má okrúhlu špičku v tvare čerešne.
  • Má špeciálne tvarovaný štít.
  • Špeciálny odvetrávaný kotúč zabraňuje odieraniu okolo jemných detských úst.
  • Zabezpečuje ľahké dýchanie a prehĺtanie slín.
  • Má rukoväť svetielkujúcu v tme, ktorá uľahčuje nájdenie cumlíka.
Udržujte v čistote. Pred prvým použitím dezinfikujte cumlík vo vriacej vode 5 minút. Potom po vychladnutí stlačte koniec cumlíka, aby ste sa zbavili vody, ktorá zostala v cumlíku. Na zachovanie hygieny cumlík pravidelne čistite pod teplou tečúcou vodou. Aspoň raz denne a vždy, keď cumlík vypadne z postieľky alebo z kočíka, ho zalejte vriacou vodou. Nesmie sa používať v umývačke ani v mikrovlnnej rúre. Môže sa dezinfikovať a vyvárať. Na čistenie nepoužívajte antibakteriálne ani abrazívne čistiace prostriedky. Ich vysoká koncentrácia môže spôsobiť poškodenie plastových súčastí. Cumlík nikdy nenechávajte vystavený priamemu slnečnému žiareniu, vysokej teplote ani čistiacim prostriedkom („sterilizačný roztok“) dlhšie, ako sa odporúča, pretože to môže poškodiť špičku. Upozornenie  Nedávajte si cumlík dieťaťa do úst! Týmto spôsobom môžete preniesť infekcie na dieťa. Pred podaním dieťaťu nenamáčajte cumlíky do sladkých tekutín, ako sú med alebo sirup, pretože to môže spôsobiť vznik zubného kazu a iných ochorení ústnej dutiny. Cumlíky uchovávajte v čistom a suchom obale. Vymeňte cumlík s matnou alebo prasknutou špičkou, inak sa môže stať, že dieťa kúsok odhryzne a zadusí sa. Výrobok pred každým použitím skontrolujte. Špičku ponaťahujte vo všetkých smeroch. Pri prvých známkach poškodenia alebo oslabenia výrobok prestaňte používať. Ak už má dieťa zuby a stále používa cumlík, pravidelne kontrolujte, či nie je rozhryznutý. Na zaistenie pohodlia a bezpečnosti dieťaťa sa odporúča vymieňať cumlík každé 1 – 2 mesiace. Ak sa stane, že si dieťa vloží do úst celý cumlík, NEPANIKÁRTE. Cumlík bol navrhnutý tak, aby ho dieťa nemohlo prehltnúť. Hneď ako si všimnete, že si dieťa vložilo do úst celý cumlík, čo najjemnejšie ho vyberte. Ak už dieťa dosiahlo vek 3 rokov, odporúčame ho odnaučiť od cumlíka.

Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m - parametre produktu

KategóriaCumlíky

Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m - história ceny a dostupnosti

Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m - súvisiace články v blogu

Hračky pre najmenších

Rozvíjajte zvedavosť najmenších detičiek a schopnosť skúmať vždy niečo nové.

Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m - ďalšie zaujímavé produkty

Canpol Babies kaučukový cumlík Bunny & Company tyrkysový 6-18m - ako nakúpiť najvýhodnejšie?