Campgo Dragon Short

Campgo Dragon Short

Campgo Dragon Short

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Campgo Dragon Short - popis produktu

Spací vak Campgo Dragon Short:Spací vak Campgo Dragon ShortPatríte medzi nadšencov, ktorí radi prespávajú pod stanom alebo na divoko v prírode? V tom prípade by vám nemal vo výbave chýbať spací vak Campgo Dragon Short v anatomickom múmiovom tvare, ktorého vnútorná časť je tvorená materiálom polypongee, čo je zmes polyesteru a čínskeho hodvábu. Táto tkanina je veľmijemná a príjemná na dotyk. Na vonkajšiu stranu bol potom použitý vodoodolný nylon. Campgo Dragon Short je vyplnený dutými vláknami, ktoré skvele odolávajú vlhkosti, ponúkajú aj výnimočnú životnosť a okrem iného túto výplň ocenia aj alergici. Spací vak sa radí medzi trojsezónne spacáky avyužijete ho tak od jari do jesene. Svojimi rozmermi je ideálnou voľbou pre dospelých jedincov s výškou 180 cm a otvára/zatvára sa pomocou jednostranného zipsu na ľavej strane.Spacák Campgo Dragon Short je zárukou pohodlného spánkuKomfortná teplota spacáka Campgo Dragon Short sa pohybuje okolo 2 °C. To znamená, že aj pri takejto okolitej teplote bude spací vak príjemne vyhriaty. Limitná hodnota, pri ktorej nie je odporúčané spať dlhšiu dobu, dosahuje -4°C a extrémna teplota, kedy spací vak nedokáže zaistiť teplo, je -6 °C. Rozmery spacieho vaku sú potom 210 × 80 × 50 cm.Ľahké, skladné a praktické vyhotovenieTrojsezónny spací vak Campgo Dragon Short sa vďaka použitým materiálom ľahko udržuje. Navyše duté vlákna dobre odolávajú vlhkosti, tak sa vždy prebudíte v suchu, aj keď vám počasie práve nebude priať. Spací vak má klasický múmiový tvar s priestorom na zloženie hlavy asťahovateľnou, anatomicky tvarovanou kapucňou. > Iste oceníte aj vnútorné vrecko na drobnosti, ktoré chcete mať pri sebe aj v priebehu noci. Hmotnosť spacieho vaku je 1 630 g. Súčasťou balenia je aj ľahký kompresný obal pre ľahké prenášanie zbaleného spacieho vaku. Kľúčové vlastnosti spacieho vaku Campgo Dragon ShortTrojsezónny vak na spanie pre dospelýchSpacák Campgo Dragon Short má vnútornú časť vyrobenú z materiálu polypongeeVonkajšia časť z vodoodolného materiáluSpací vak je vyplnený dutými vláknami (2× 150 g/m2)Vnútorné vrecko na drobnostiSťahovateľná a anatomicky tvarovaná kapucňaUdrží vás v teple až do 2 °CRozmery: 210 × 80 × 50 cmHmotnosť: 1 630 gĽahký kompresný obal je súčasťou baleniaV zloženom stave má spacák rozmery 37 × 22 cmJednostranný zipsPridať kolotočVložte ID skupiny produktovPre zrušenie existujúceho kolotoča stačí kliknúť na tlačidlo Pridať produkt bez hodnoty!Pridať kolotoč

Produkt Campgo Dragon Short je možné nájsť medzi produktmi v skupine Spacie vaky, je v ponuke značky Campgo, nájdete ho u predajcu Alza.sk.

Campgo Dragon Short - parametre produktu

KategóriaSpacie vaky, Kempovanie
ZnačkaCampgo
E-shopAlza.sk

Campgo Dragon Short - história ceny a dostupnosti

Campgo Dragon Short - ďalšie zaujímavé produkty

Campgo Dragon Short - ako nakúpiť najvýhodnejšie?