Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela

Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela

Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela - popis produktu

Otočné kancelárske kreslo K-409 s mechanizmom nastavenia výšky nazývaným TILT je určené ku každodennému používaniu vo Vašej pracovni, kancelárii či študentskej izbe. Je čalúnené pevnou tkaninou čiernej farby na sedacej, krížovej a záhlavnej časti + sieťovinou na chrbtovej časti. Vďaka bielo-čiernej farbe kostry kresla, získalo kreslo veľký plus na svojom dizajne. Táto kombinácia zaručuje pohodlné sedenie a praktické príjemné vetranie chrbtovej časti, ktoré minimalizuje potenie chrbta v horúcich letných dňoch.Pre zvýšenie opory tela má kreslo pridané praktické lakťové opierky. Kreslo má kovový nosný kríž, ktorý zabezpečuje jeho pevnosť a stabilitu. Kolieska kresla sú vyrobené z gumy, ktorá je využívaná pri kreslách s vyššou nosnosťou. Rozmery kresla:Celková výška kresla: 117 - 127 cmVýška sedenia: 45 - 55 cmHĺbka sedáku: 52 cmŠírka sedáku: 67 cmNosnosť kresla je 140 kg. Dodávané v demonte v jednom kartónovom obale.

Produkt Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela patrí do skupiny produktov Kancelárske kreslá od značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela - parametre produktu

Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela - história ceny a dostupnosti

Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela - ďalšie zaujímavé produkty

Byvajsnami SK, K-409, čierna/biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?