Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená

Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená

Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená - popis produktu

Kancelárske kreslo PARID je zákazníkmi obľúbené kreslo, vďaka výbornému pomeru ceny a kvality. Je čalúnené pevnou látkou v dvojfarebnom prevedení - kombinácia čiernej a červenej farby. Kreslo poskytuje stabilnú oporu pri sedení vďaka dostatočne vysokej opierke chrbta. Komfort pri premýšľaní umocnia podrúčky umiestnené na oboch bokoch kresla.Kreslo využíva mechanizmus TILT na nadstavenie vhodnej výšky pri sedení. Nosný kríž je vyrobený z plastu. Kolieska kresla sú vyrobené z odolného plastu. Je vhodné do kancelárie, pracovne i do študentskej izby. Vyrába sa vo viacerých farebných prevedeniach.Rozmery kresla: Celková výška kresla: 109 - 119 cmVýška sedenia: 46 - 56 cmHĺbka sedáku: 47 cmŠírka sedáku: 65 cmNosnosť kresla je 120 kg. Dodávané v demonte v jednom kartónovom obale.

Produkt Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená je možné nájsť medzi produktmi v skupine Kancelárske kreslá od značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená - parametre produktu

Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená - história ceny a dostupnosti

Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená - ďalšie zaujímavé produkty

Byvajsnami SK, PARID, čierna/červená - ako nakúpiť najvýhodnejšie?