Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, Velluto 11

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, Velluto 11

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, Velluto 11

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, Velluto 11 - popis produktu

Kúzlo rohovej sedacej súpravy KARLA si rýchlo zamilujete. Jednoduché línie a chrómované nožičky zaujmú na prvý pohľad. Maximálny komfort počas relaxácie zaistí kvalitná výplň v kombinácii s príjemným čalúnením. Minimalistický dizajn predstavujú 3 vankúše tvoriace zadnú opierku. Rohová sedacia súprava v modernom modrom prevedení vás okúzli aj svojou praktickosťou a funkčnosťou. Súčasťou sedačky je aj úložný priestor, ktorý sa ukrýva pod otomanom. Navyše môžete sedačku ľahko premeniť na priestorné lôžko pre príležitostné spanie alebo odpočinok. Pravú orientáciu je možné umiestniť do rohu miestnosti, ale vďaka celočalúnenému prevedeniu ju môžete postaviť aj do priestoru. Netradičné farebné prevedenie bude ozdobou každého interiéru.VLASTNOSTI PRODUKTU:Prevedenie: pravéRozmery: (š/h/v) 251 x 152 x 86 cm. (viac rozmerov na obr.)Farebné prevedenie: Velluto 11Poťahová látka VELLUTO: sa vyznačuje žiarivými farbami a jedinečnou jemnosťou. Jedná sa o textíliu podobnú plyšu s krátkym vlasom, ktorá sa vyznačuje zamatovo jemným a mäkkým povrchom. Ide o velúrovú textíliu, ktorá je charakteristická vysokou odolnosťou voči žmolkovaniu a odolnosťou voči svetlu - počas používania nevybledne. Čistenie: iba jemnými výrobkami na ošetrovanie čalúnenia. Neprať mokré.- Zloženie: 100% PES- Hmotnosť: 360 g / m 2- Odolnosť proti oderu: 140 000 cyklovDodávame v demonte (4 bal.)

Tento produkt nájdete v skupine Sedacie súpravy, je v ponuke značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, Velluto 11 - parametre produktu

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, Velluto 11 - história ceny a dostupnosti

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, Velluto 11 - ďalšie zaujímavé produkty

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, Velluto 11 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?