Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle - popis produktu

Kúzlo rohovej sedacej súpravy KARLA si rýchlo zamilujete. Netradičné farebné prevedenie zaujme na prvý pohľad a oživí nejeden interiér. Maximálny komfort počas relaxácie zaistí kvalitná výplň v kombinácii s príjemným čalúnením, ktorý dopĺňajú 3 vankúše tvoriace zadnú opierku. Rohová sedacia súprava vás okúzli aj svojou praktickosťou a funkčnosťou. Súčasťou sedačky je aj úložný priestor, ktorý sa ukrýva pod otomanom. Navyše môžete sedačku ľahko premeniť na priestorné lôžko pre príležitostné spanie alebo odpočinok. Pravú orientáciu je možné umiestniť do rohu miestnosti, ale vďaka celočalúnenému prevedeniu ju môžete postaviť aj do priestoru. VLASTNOSTI PRODUKTU:Prevedenie: pravéRozmery: (š/h/v) 251 x 152 x 86 cm. (viac rozmerov na obr.)Farebné prevedenie: látka JUNGLEBuďte odvážni a rozžiarte Váš domov netradičnou sedačkou KARLA, ktorá pritiahne pozornosť každého návštevníka! Dodávame v demonte (4 bal.)

Produkt Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle patrí do skupiny produktov Sedacie súpravy, je v ponuke značky Byvajsnami SK v ponuke e-shopu Nabytok-a-interier.sk.

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle - parametre produktu

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle - história ceny a dostupnosti

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle - ďalšie zaujímavé produkty

Byvaj s nami SK, KARLA rohová sedačka, jungle - ako nakúpiť najvýhodnejšie?