Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red

Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red

Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 349 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red - popis produktu

Golfový laserový diaľkomer V5 Shift Slim Edition je ďalšou generáciou oceňovaných laserov V5, ktorá pokračuje v tradícii v oblasti stanovovania nových štandardov v priemysle prostredníctvom neustálej inovácie a začlenenia špičkových technológií. Presunutím krytu batérie do zadnej časti a zoštíhlením vonkajšieho krytu bol vyrobený ergonomicky navrhnutý laser, ktorý presne zapadá do dlane ruky a vytvára minimálne rušenie pri zameriavaní cieľa. Golfový laserový diaľkomer je charaktieristický perfektnou kombináciou veľkosti, rýchlosti, presnosti a technológie Visual JOLT. Je vybavený patentovanou technológiou Slope, ktorá poskytuje golfistom najpresnejšie kompenzované vzdialenosti. Jednoduchá aktivácia alebo deaktivácia pri súťažnom hraní - diaľkomer vytvára dôveru pri každom odpale v danom kole. Vlastnosti: Nový, vylepšený svahový algoritmus Technológia Slope-Switch Ergonomicky tvarovaný vonkajší kryt perfektne padne do ruky PinSeeker s technológiou Visual JOLT Zabudovaný magnetický držiak na vozík BITE Presný do jedného yardu Rozsahový výkon až 1 300 yardov (viac ako 400 yardov po vlajku) 6-násobné zväčšenie Jasná a čistá optika Systém rýchleho zaostrenia Odolnosť proti dažďu Vrátane prémiového prenosného púzdra a batérie Prevádzka na batérie: Áno Variant: Malá Batérie v balení: Áno Farba: Šedá Vodeodolnosť: Áno Sklon: Áno Farba podľa výrobcu: Charcoal/Red Krajina pôvodu: Čína Typ aktivity: Golf Zväčšenie: 6x Rozsah merania: 1190 m

Tento produkt nájdete v skupine Laserové diaľkomery, je v ponuke značky Bushnell, vo farbe Grey, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Produkt Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red patrí do skupiny produktov Golfové diaľkomery od značky Bushnell, vo farbe Grey v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red - parametre produktu

Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red - história ceny a dostupnosti

Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red - ďalšie zaujímavé produkty

Bushnell Tour V5 Shift Laserový diaľkomer Charcoal/Red - ako nakúpiť najvýhodnejšie?