Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal

Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal

Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 299 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal - popis produktu

Golfový laserový diaľkomer V5 Tour Slim Edition je ďalšou generáciou laseru V5, ktorý pokračuje v tradícii v oblasti stanovovania nových štandardov v priemysle prostredníctvom neustálej inovácie a začlenenia popredných technológií. Presunutím krytu batérie do zadnej časti a zoštíhlením vonkajšieho krytu bol vyrobený ergonomicky navrhnutý laser, ktorý presne zapadá do dlane ruky a vytvára minimálne rušenie pri zameriavaní cieľa. Perfektná kombinácia veľkosti, rýchlosti, presnosti a technológie Visual JOLT, zaisťuje väčšiu sebadôveru pri každom odpale na golfovom ihrisku. Vlastnosti: Ergonomicky tvarovaný vonkajší kryt perfektne padne do ruky PinSeeker s technológiou Visual JOLT Zabudovaný magnetický držiak na vozík BITE Presný do jedného yardu Rozsahový výkon až 1 300 yardov (viac ako 400 yardov po vlajku) 6-násobné zväčšenie Jasná a čistá optika Systém rýchleho zaostrenia Odolnosť proti dažďu Vrátane prémiového prenosného púzdra a batérie Rozsah merania: 1190 m Typ aktivity: Golf Sklon: Nie Zväčšenie: 6x Krajina pôvodu: Čína Farba podľa výrobcu: Charcoal Farba: Šedá Variant: Malá Prevádzka na batérie: Áno Batérie v balení: Áno Vodeodolnosť: Áno

Tento produkt nájdete v skupine Laserové diaľkomery, je v ponuke značky Bushnell, vo farbe Grey, v ponuke predajcu Muziker.sk.

Produkt Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal patrí do skupiny produktov Golfové diaľkomery od značky Bushnell, vo farbe Grey v ponuke e-shopu Muziker.sk.

Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal - parametre produktu

Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal - história ceny a dostupnosti

Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal - ďalšie zaujímavé produkty

Bushnell Tour V5 Laserový diaľkomer Charcoal - ako nakúpiť najvýhodnejšie?