Dievčenská prechodná bunda - lososová

Dievčenská prechodná bunda - lososová

Dievčenská prechodná bunda - lososová

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Dievčenská prechodná bunda - lososová - popis produktu

Mestská energia: každodenná bunda pre aktívne osoby Dievčenská parka bude perfektnou súčasťou ležérnych aj športových outfitov. Poskytuje tepelný komfort počas teplejších dní. Produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý je odolný a ľahko sa čistí. Produkt má strih typu oversize, ktorý voľne prilieha k postave a poskytuje dostatok voľnosti pohybu, a predĺžený strih, ktorý siaha pred kolená. Prečítajte si: Ako si správne vybrať prechodnú bundu? Podpora v mestskom priestore: hydrofóbna impregnácia materiálu Hydrofóbna impregnačná vrstva pokrýva vonkajšiu vrstvu materiálu a chráni ju pred absorpciou vody. Povlak spôsobuje, že vlhkosť sa zhromažďuje na povrchu tkaniny alebo úpletu a potom voľne steká. Praktické riešenia pre každodenný život Dievčenská parka je vybavená integrovanou kapucňou bez možnosti nastavenia. Krk chráni vysoký golier, ktorý ešte viac chráni pred chladom a vetrom. Manžety s elastickým lemom. Na bokoch sú 2 otvorené vrecká. Dievčenská dlhá parka sa zapína na jednocestný hlavný zips s vnútornou vetroodolnou légou, ktorá znižuje prenikanie chladu do vnútra bundy. Dievčenská prechodná bunda typu parka - VLASTNOSTI: strih: oversize, voľne prilieha k postave a prináša veľkú voľnosť pohybu dĺžka pred kolená ľahká konštrukcia bez podšívky hydrofóbna impregnácia vonkajšieho materiálu znižuje absorpciu vlhkosti integrovaná kapucňa bez regulácie vysoký golier manžety s elastickým lemom 2 otvorené bočné vrecká jednocestný hlavný zips prekrytý vnútornou vetroodolnou légou produkt je vyrobený zo syntetického materiálu, ktorý poskytuje odolnosť a ľahko sa čistí

Tento produkt nájdete v skupine Dievčenské bundy, vyrába ho značka 4F JUNIOR, farebná verzia je ružová, nájdete ho v e-shope 4Fstore.sk a je určený female.

Dievčenská prechodná bunda - lososová - parametre produktu

Farbaružová
Určeniefemale
KategóriaBundy, Dievčenské bundy
Značka4F JUNIOR
Farbaružová
Určeniefemale
E-shop4Fstore.sk

Dievčenská prechodná bunda - lososová - história ceny a dostupnosti

Dievčenská prechodná bunda - lososová - ďalšie zaujímavé produkty

Dievčenská prechodná bunda - lososová - ako nakúpiť najvýhodnejšie?