BOX GIVSPORT žltá-modrá L

BOX GIVSPORT žltá-modrá L

BOX GIVSPORT žltá-modrá L

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 99,44 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BOX GIVSPORT žltá-modrá L - popis produktu

Kompletná zimná futbalová výstroj. GIVOVA set je futbalová športová súprava, čiapka, športová taška, futbalový dres a trenírky, štulpne, šuštiaková bunda do dažďa a zimná bunda. GIVOVA súprava je ideálna pre tímy, ktoré sa zúčastňujú rôznych futbalových turnajov alebo líg, alebo na zimný tréning. Vďaka použitiu moderných materiálov je futbalová výstroj odolná voči častému umývaniu - vždy tak bude žiariť jasnými farbami. Jej mäkké tkaniny a elastické vlákna sa prispôsobia vášmu telu, kopírujú každý pohyb a dynamicky odvádzajú pot a vlhkosť z tela. Vďaka zimnej bunde s kapucňou budete krytý pred zimou pred a po zápase, šuštiaková bunda vás bude chrániť pred vlhkosťou počas tréningu alebo rozcvičky. Futbalová súprava však nie je len funkčná a komfortná, ale aj štýlová s moderným designom. GIVOVA dizajn je len pre skutočných futbalových šampiónov. Boxy GIVOVA boli vytvorené špeciálne pre tých, ktorí chcú jedinečný prístup, skvelý herný zážitok a rovnako kvalitu za dobrú cenu.BOX GIVSPORT obsahuje:dvojdielna vychádzková súprava (Tuta Visa, Tuta Torino alebo Tuta Campo) 100% polyesterfutbalový dres s trenkami (Kit Revolution alebo Campo) šuštiaková bunda do dažďa (Rain Scudo) štulpne (Calza Calcio)čiapka (Zuccotto)športová taška (Borsa)zimná bunda (Giubbotto Olanda)

Tento produkt sa nachádza v kategórii Športové oblečenie, je v ponuke značky Givova vo veľkosti L.

Produkt BOX GIVSPORT žltá-modrá L je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čiapky zimné, patrí značke Givova, je vyrobený vo veľkosti L.

Tento produkt nájdete v skupine Športové tašky, patrí pod značku Givova vo veľkosti L.

BOX GIVSPORT žltá-modrá L - parametre produktu

VeľkosťL
Farba - kombináciabez farby
Pohlavieunisex
KategóriaTašky, Čiapky, Športové oblečenie, Futbal, Dresy, Čiapky zimné, Športové tašky
ZnačkaGivova
VeľkosťL

BOX GIVSPORT žltá-modrá L - história ceny a dostupnosti

BOX GIVSPORT žltá-modrá L - ďalšie zaujímavé produkty

BOX GIVSPORT žltá-modrá L - ako nakúpiť najvýhodnejšie?