Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1

Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1

Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 599 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1 - popis produktu

Vstavaná rúra BOSCH HBG635BW1 Séria 8: Päť dôvodov na kúpu vstavanej rúry BOSCH HBG635BW14D Horúci vzduch sa postará o perfektnú distribúciu tepla pre optimálne výsledky pečenia na akejkoľvek úrovniFunkcia AutoPilot ponúka desať automatickým programov pre perfektné výsledky pečeniaŠpeciálny povrch zadnej steny EcoClean Direct, ktorý automaticky pohlcuje tuky a uľahčí tak čistenie spotrebičaTFT displej ponúka jednoduché ovládanie vďaka ovládaciemu prstencu a intuitívnym symbolomVýklopné dvierka rúry BOSCH HBG635BW1 sa vďaka špeciálnemu mechanizmu SoftMove otvárajú a zatvárajú obzvlášť jemne a tichoVstavaná rúra BOSCH HBG635BW1 s funkciou AutoPilotInteligentná funkcia AutoPilot umožní nastaviť druh pripravovaného pokrmu so zadanou hmotnosťou. O nič viac sa nemusíte starať, pretože druh ohrevu, teplotu a dobu pečenia si program riadi automaticky. Pokrm počas pečenia v rúre BOSCH HBG635BW1 nemusíte podlievať, otáčať ani sa oň inak starať a výsledok bude vždy úplne perfektný.BOSCH HBG635BW1 so 4D horúcim vzduchom pre perfektné výsledky pečeniaVďaka funkcii 4D Horúci vzduch môžete jedlo umiestniť na akúkoľvek zo štyroch úrovní vnútri rúry a zakaždým dosiahnete perfektné výsledky. Vstavaná rúra BOSCH HBG635BW1 totiž disponuje inovovaným ventilátorom, ktorý počas prevádzky mení smer otáčania a rovnomerne distribuuje teplo do celého priestoru rúry. S funkciou 4D Horúci vzduch navyše môžete piecť na všetkých štyroch úrovniach zároveň a vždy dosiahnete perfektné výsledky.Vedeli ste, že...Rúry Bosch prinášajú radosť do vašej kuchyne. Ich ovládanie je jednoduché a prehľadné, aby ste získali dokonalé informácie o príprave pokrmov, ktorá je prekvapivo jednoduchá. Či ide o najvyššie modely s farebným TFT displejom a otočným prstencom, alebo ostatné rady s otočnými voličmi, LED a LCD displejmi, nastavenie a ovládanie bude vždy hračka.Čistenie bez námahy s technológiou EcoClean DirectZadná stena teplovzdušnej rúry BOSCH HBG635BW1 je vybavená špeciálnym povrchom z veľmi jemných keramických častíc, ktoré počas pečenia absorbujú mastnotu a zabraňujú znečisťovaniu vnútra spotrebiča. Povrch sa navyše pri každom zahriatí rúry regeneruje, a to po celú dobu životnosti teplovzdušnej rúry. Aktiváciou čistiaceho programu EcoClean Direct odstránite väčšie zvyšky nečistôt.

Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1 Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1 sa stane neoddeliteľnou súčasťou vašej kuchyne a obľúbeným spôsobom prípravy vašich obľúbených pokrmov. Ponúka na výber z 13 funkcií, medzi ktorými si vždy vyberiete najvhodnejšii v danej situácii. Jej celkový objem je 71 l. 4D horúci vzduch Pomocou funkcie 4D horúci vzduch dosiahnete skvelých výsledkov pri pečení. Teplý vzduch je rovnomerne distribuovaný po celom objeme rúry, preto nie je pečenie vo všetkých štyroch úrovniach súčasne žiadny problém. Prednastavené programy AutoPilot 10 vám umožní výber z 10 prednastaviteľných funkcií, z ktorých si stačí vybrať vhodnú v danú chvíľu. Stačí navoliť, zapnúť a ďalej už sa o všetko postará samotná rúra, ktorá pripraví dokonale chutný pokrm. Cleaning Asistance V prípade, že chcete efektívne odstrániť nečistoty vo vnútri rúry, je vhodné využiť program Cleaning Asistance, pri ktorom stačí na dno umiestniť 400 ml vody s trochou saponátu a ekologický čistiaci systém sa postará o všetko ostatné. Následne stačí povrch utrieť handričkou a máte hotovo. EcoClean Direct EcoClean Direct je ďalšou užitočnou vlastnosťou súvisiacou s udržaním čistoty. Špeciálna povrchová úprava stien je realizovaná pomocou mikroskopických keramických zrniek, ktorá vytvára porézny povrch zabraňujúci znečisťovaniu vnútorných priestorov. Jednoduché ovládanie Pomocou otočného stredového krúžku je nastavenie rúry Bosh naozaj hračka. O nastavenom programe vás prehľadne informuje TFT dotykový displej, ktorý textom poskytuje potrebné a dôležité informácie.

ZABUDOVATEĽNÁ RÚRA . Zabudovateľná rúra: pre perfektné výsledky pečenia. . 4D horúci vzduch: perfektná distribúcia tepla pre optimálne výsledky na akejkoľvek úrovni. . AutoPilot 10: každé jedlo je perfektne pripravené vďaka 10

rúra na pečenie, A +, 13 druhov ohrevu, halogénové osvetlenie, 2,5'' farebný textový TFT displej, objem 71l, AutoPilot10, SoftMove, EcoClean Direct na zadnej stene, detská poistka, biela

Tento produkt nájdete v skupine Vstavané rúry od značky Bosch, nájdete ho u predajcu AndreaShop.sk, E-spotrebiče.sk.

Produkt Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1 popisuje EAN kód 4242002808932.

Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1 - parametre produktu

Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1 - história ceny a dostupnosti

Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1 - ďalšie zaujímavé produkty

Vstavaná rúra Bosch HBG635BW1 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?