Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream

Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream

Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream - popis produktu

Ak ste majiteľom úžasného výrobníka perlivej vody SodaStream, celkom iste využijete rezervnú bombičku. K príprave čerstvej perlivej vody slúži náplň potravinárskeho CO2 plynu, ktorá pochádza z plniacej linky spoločnosti Fast, a preto sa môžete spoľahnúť hneď na trojnásobnú starostlivosť a nezávadnosť. 1. Bombička SodaStream je pred každým novým naplnením starostlivo vypláchnutá pod vysokým tlakom. 2. Bombička je naplnená CO2 plynom výhradne v čistej potravinárskej kvalite, pravidelne kontrolovanom laboratóriu. 3. Každá bombička je na konci tohto procesu zapečatená charakteristickým modrým, prezlečeným rukávom, nasadeným na ventil bombičky (pečaťou). Tak budete mať istotu, že náplň pochádza z tejto plniacej linky a môžete sa spoľahnúť na jej čistotu a nezávadnosť.Náplň bombičky vystačí na výrobu až 80 l perlivej vodyPre výrobu perlivej vody bez čakania na výmenu bombičkyV čistej potravinárskej kvalitePravidelné laboratórne testy

Produkt Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream patrí do skupiny produktov Výrobníky sody, je v ponuke značky Sodastream v ponuke e-shopu Astoreo.sk.

Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream - parametre produktu

Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream - história ceny a dostupnosti

Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream - ďalšie zaujímavé produkty

Bombička + CO2 samostatná pre SodaStream - ako nakúpiť najvýhodnejšie?