SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA

SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA

SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 114,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA - popis produktu

SodaStream SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA:Výrobník sódy SodaStream Spirit Black čiernej farby vrátane bombičky s potravinárskym CO2 plynom až na 80 litrov domácej perlivej vody a plastovej, tlaku odolnej, nápojovej fľaše vám umožní rýchlu a jednoduchú prípravu sódy a osviežujúcich sýtených nápojov v pohodlí domova. Zaistí správne dodržiavanie pitného režimu celej rodiny. Výrobník sódy SodaStream Spirit Blacks kompletnou výbavou je skvelým pomocníkom v domácnosti na jednoduchú a rýchlu výrobu sódy a osviežujúcich sýtených nápojov. Vyniká svojím elegantným vzhľadom čiernej farby, pre ktorý sa stane dizajnovým prvkom každej kuchyne. V balení okrem výrobníka nájdete tri plastové, tlaku odolné nápojové fľaše a príchuti jahoda, záhradné ovocie a malina. Obsluha výrobníka je veľmi jednoduchá, zaskrutkujte bombičku s plynom, zasuňte fľašu s čerstvou kohútikovou vodou a jednoduchým stlačením tlačidla si sami určíte, ako perlivý nápoj budete mať. Kľúčové vlastnosti súpravy výrobníka sódySodastreamSpirit Black + fliaš + príchutí jahoda, záhradné ovocie a malinaVýrobník sódy s kompletnou výbavouJednoduchá a rýchla výroba sódy a sýtených nápojovUrčenie intenzity perlivosti stlačením tlačidlaAutomatické upevnenie fľaše namiesto nepohodlného skrutkovaniaSodastreamSpirit Black veľmi tichopripraví perlivú voduBalenie obsahuje tiež tri fľaše s objemom 1 l a tri príchutiFarebné vyhotovenie: čierneSodastreamSpirit Blackvyrobí výbornú perlivú voduPrednosťou prístroja SodaStream Spirit Black je automatické upevnenie fľaše namiesto nepohodlného skrutkovania a veľmi tichá príprava perlivej vody. SodaStreamsa postará o správne dodržiavanie pitného režimu celej rodiny. Odpadnevám nepríjemné nosenie fliaš a balených vôd a nemusíte už ani riešiť problém, čo s prázdnymi PET fľašami, ktoré sú pre životné prostredie veľmi zaťažujúce. Náklady na výrobu nápoja sú oveľa nižšie v porovnaní s kupovanou vodou. Súprava Sodastream obsahuje aj elegantné fľašeSúprava SodaStream obsahuje aj tri fľaše s objemom 1 l, ktoré sú vyrobené zo zdravotne neškodného plastu bez BPA. Fľaše sú odolné proti tlaku a určené na opakované sýtenie. Vynikajú svojím elegantným tvarom a dizajnom a vybavené sú pevne tesniacim skrutkovacím viečkom, ktoré zamedzí úniku perlivej, či neperlivej vody. Tú si pritom môžete ochutiť niektorou z troch príchutí, ktoré sú taktiež v balení. SodaStream Spirit Black v kombinácii s fľašami a príchuťami vám umožní pripraviť si čerstvú perlivú domácu vodu. Obsah balenia: 1× výrobník domácej perlivej vody SodaStream Spirit Black3× opakovane použiteľná nápojová fľaša typu Fuse 1 l3× príchuť 500 ml (jahoda, záhradné ovocie a malina)

Produkt SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA je možné nájsť medzi produktmi v skupine Výrobníky sody, je v ponuke značky Sodastream v ponuke e-shopu Alza.sk.

SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA - parametre produktu

SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA - história ceny a dostupnosti

SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA - ďalšie zaujímavé produkty

SodaStream Spirit Black + fľaša + príchute JAHODA, ZÁHRADNÉ OVOCIE, MALINA - ako nakúpiť najvýhodnejšie?