BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela

BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela

BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela - popis produktu

Turtleneck termo tričko so zipsom v dvojvrstvovej tkanine Technotrans: vnútorná časť z polypropylénového materiálu zaručuje efektívny odvod potu, zatiaľ čo vonkajšia bavlna zachováva teplo. Táto konkrétna technológia umožňuje čeliť veľmi nepriaznivým podmienkam a udrží telo vždy v teple a suchu. Okrem toho poskytuje mimoriadny komfort aj vďaka jemnosti tkaniny. Tento odev sa dá nosiť pri 0 - 2 °C ako základná vrstva v chladných ročných obdobiach a je vhodný pre všetky druhy vonkajších športov. BENEFIT: vhodné pod lyžiarsky odev, ideálne na zimné športy, odvádza pot, funkčný materiál na zimu, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, termoregulačné, ZAPÍNANIE: so zipsom, VYUŽITIE: univerzálne, TEPLOTNÉ MINIMUM: -20°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +10°C, ROČNÉ OBDOBIE: zima, DIZAJN: jedno-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: Polypropylén, Technotrans, BTX, POHLAVIE: pánske

Produkt BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela patrí do skupiny produktov Biele tričká, patrí značke Biotex vo veľkosti 2XS, farebný variant je biela, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je vhodný male.

BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela - parametre produktu

Farbabiela
Veľkosťbiela
Určeniemale
KategóriaBiele tričká
ZnačkaBiotex
Veľkosť2XS
Farbabiela
Určeniemale
E-shopHolokolo.sk

BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela - história ceny a dostupnosti

BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela - ďalšie zaujímavé produkty

BIOTEX Cyklistické tričko s dlhým rukávom - TECHNOTRANS - biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?