BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela

BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela

BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela - popis produktu

Pohodlné a zároveň estetické. Mikrosieťované zóny na hrudníku, chrbte a v podpazuší, ktoré podporujú odparovanie z hlavných miest potenia. Materiál zároveň zachováva dokonalé prostredie. Ideálne pre všetky ročné obdobia vďaka všestrannému materiálu, ktorý udržuje vaše telo v zime v suchu a v lete v suchu a chlade aj po intenzívnych tréningoch. BENEFIT: odvádza pot, RAGLAN lem, VLASTNOSTI: kompresné, priedušné, termoregulačné, hypoalergénne, extrémne ľahké, ergnonomické, elastické, bezšvové, antibakteriálne, VYUŽITIE: univerzálne, TEPLOTNÉ MINIMUM: +5°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +30°C, ROČNÉ OBDOBIE: celoročné, PREVEDENIE: okrúhly výstrih, DIZAJN: viac-farebný, DĹŽKA: dlhý rukáv, MATERIÁL: Polypropylén, Elastan, BTX, POHLAVIE: unisex

Produkt BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela je možné nájsť medzi produktmi v skupine Biele tričká, patrí značke Biotex vo veľkosti XS/S, farebný variant je biela, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je vhodný unisex.

BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela - parametre produktu

Farbabiela
Veľkosťbiela
Určenieunisex
KategóriaBiele tričká
ZnačkaBiotex
VeľkosťXS/S
Farbabiela
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela - história ceny a dostupnosti

BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela - ďalšie zaujímavé produkty

BIOTEX Cyklistické tričko bez rukávov - SEAMLESS - biela - ako nakúpiť najvýhodnejšie?