BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá #2745259

BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá #2745259

BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá #2745259

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá - popis produktu

Teplá zimná čiapka vyrobená z polypropylénu a Merino vlny. Polypropylénová väzba umožňuje najlepšie odvádzanie potu, aby bola pokožka suchá a termoregulovaná. Zateplená tkanina s flísovým efektom na vnútornej strane zároveň poskytuje mimoriadne teplo: má veľmi vysokú tepelnú odolnosť, čo zabezpečuje účinnú ochranu proti chladu aj pri veľmi nízkych teplotách. BENEFIT: ideálne na zimné športy, odvádza pot, funkčný materiál na zimu, VLASTNOSTI: priedušné, zateplené, termoregulačné, elastické, bezšvové, VYUŽITIE: univerzálne, TEPLOTNÉ MINIMUM: -20°C, TEPLOTNÉ MAXIMUM: +10°C, ROČNÉ OBDOBIE: zima, PREVEDENIE: jedna veľkosť, s potlačou loga, DIZAJN: jedno-farebný, MATERIÁL: Polypropylén, MERINO vlna, POHLAVIE: unisex

Produkt BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá #2745259 je možné nájsť medzi produktmi v skupine Čiapky zimné, patrí značke Biotex, je vyrobený vo veľkosti UNI, vo farbe šedá, nájdete ho v e-shope Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá - parametre produktu

Farbašedá
Veľkosťšedá
Určenieunisex
KategóriaČiapky, Čiapky zimné
ZnačkaBiotex
VeľkosťUNI
Farbašedá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá - história ceny a dostupnosti

BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá - ďalšie zaujímavé produkty

BIOTEX Cyklistická čiapka - MERINO - šedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?