Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza)

Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza)

Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza)

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 2 193 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza) - popis produktu

Dokonalý záhradný domček od výrobcu BIOHORT , ktorý spĺňa všetky požiadavky z hľadiska bezpečnosti a funkčnosti. Pre všetkých, ktorí hľadajú to najlepšie z hľadiska kvality a designu. robustná konštrukcia domčeky sú doživotne bezúdržbové záruka až 20 rokov použité najkvalitnejšie materiály široká škála štandardného vybavenia dvojkrídlové robustné dvere dverný otvor 182 × 155 cm odolnosť voči zaťaženiu snehom 150 kg/m 2 rezistencia proti búrkam 150 km/h, sila vetra 12 šikmá strecha s integrovaným svetlíkom, ktorý zaistí dostatok svetla v priestore žľaby s integrovanými lapačmi lístia na oboch stranách pohodlné otváranie dverí s tlakovou plynovou pružinou (vnútorné steny domčeka sú vždy šedobiele) Obsah balenia záhradný domček 2 police regálu a 2 regálové stojny (na zavesenie regálových políc v ľubovoľnej výške) 4 držiaky záhradného náčinia (na zavesenie lopát, hrablí, hadíc atď.) 2 držiaky náradia na vnútornej strane štandardného krídla dverí svetlíky z akrylátového skla a previsnutá strecha sada dverného kovania z ušľachtilej ocele s normovanou vložkou a rezervným kľúčom - závora s trojcestným uzamykacím mechanizmom s cylidnrickým zámkom skrutky pre montáž na základňu Sada dažďových zvodov, elektro montážny panel, sklápací stôl, sada háčikov, základ na zemné skrutky, hliníkový podlahový rám, hliníková podlahová doska, stojan a držiak bicyklov a rampa na prah nie sú v cene produktu. Možno doobjednať v súvisiacich produktoch. Výška: 2180, Šírka: 2600, Hĺbka / dĺžka: 2200, Hmotnosť: 165, Objem: 8,9, Materiál: pozink plech, ušlechtilá ocel, Farba: stříbrná metalíza, Určen pre: vonkajšie použitie

Produkt Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza) patrí do skupiny produktov Zahradné domčeky, vyrába ho značka Biohort, nájdete ho v e-shope i-zahradnynabytok.sk.

Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza) - parametre produktu

Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza) - história ceny a dostupnosti

Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza) - ďalšie zaujímavé produkty

Biohort Záhradný domček BIOHORT Avantgarde A5 duo 260 × 180 cm (strieborná metalíza) - ako nakúpiť najvýhodnejšie?