Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks

Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks

Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 7,65 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks - popis produktu

Charakteristika: Vyvinuté na základe prísnych bezpečnostných pravidiel 4 záväzkov radu ABCDerm. BIODERMA je priekopníkom v micelárnych vodách. ABCDerm H2O je prvou dermatologickou micelárnou vodou dokonale kompatibilnou s kožou: Jej estery mastných kyselín napĺňajúcich micely sa podobajú fosfolipidom bunkových membrán kože a prirodzene pomáhajú pri obnove hydrolipidického filmu pokožky.

Nepoužívať: Ak ste Vy alebo Vaše dieťa alergický/á/é na ktorúkoľvek zložku produktu.Návod na použitie: Niekoľkokrát denne – 7 dní v týždni:

  • Obrúskom jemne utrite pokožku vášho dieťaťa.
  • Opakujte, kým utierka nezostane čistá (môžete použit obe jej strany).                                                                                            
  • Jemne osušte.
  • Následne použite ABCDerm ošetrujúcu starostlivosť.
  • Balenie obrúskov po použití opäť dobre uzavrite, aby sa nenarušila ich integrita.                                                                                                           
  • Vhodné aj pre novorodencov s výnimkou predčasne narodených detí.

Zloženie: AQUA/WATER/EAU, POLYSORBATE 20, PENTYLENE GLYCOL, ALLANTOIN, DISODIUM EDTA, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, SODIUM HYDROXIDE, FRAGRANCE (PARFUM). [BI 495V7]

Upozornenie: Uchovávajte na tmavom a suchom mieste pri teplote do 25°C, mimo dohľadu a dosahu detí! Nepoužívajte po dátume exspirácie!

Detské vlhčené obrúsky BIODERMA ABCDerm H2O Micelárne obrúsky 60 ks:Detské vlhčené obrúsky BIODERMA hrajú nezastupiteľnú rolu medzi hygienickými pomôckami pre vašu ratolesť. Detské vlhčené obrúsky s parfumáciou sú vyhľadávané pre svoju okúzľujúcu vôňu. Medzi pozitíva týchto obrúskov patrí, že neobsahujú alkohol, a preto nemusíte mať strach z podráždenia pokožky. Nezapríčinia ani alergické reakcie vďaka ich hypoalergénnemu zloženiu. Spoľahlivo poslúžia aj deťom s citlivou pokožkou. Balenie zahŕňa 60 kusov obrúskov. Podstatné prednosti detských vlhčených obrúskov BIODERMA ABCDerm H2O Micelárne obrúsky 60 ks Vďaka týmto obrúskom môžete rozmaznávať svoje dieťatko Pre pokožku typu: citlivá (sensitive) Parfumované obrúsky vás prekvapia svojou vôňou Obrúsky nevyvolávajú nežiaduce reakcie na koži, pretože sú bez alkoholu Hypoalergénne obrúsky môžu rovnako používať aj alergici Počet kusov v balení: 60

Vlhčené čistiace obrúsky. Sú napustené micelárnym roztokom, ktorý čistí a zjemňuje citlivú detskú pokožku. Je výborne použiteľný na čištenie zadočku, kožných záhybov, tváre či rúk. Vlhčenými obrúskami i celú tvár bez akéhokoľvek podráždenia. Obrúsky sú vyrobené zo 100% bavlny a sú tým pádom veľmi šetrné. Neobsahujú alkohol. Pomocník nielen na cestovanie. Vhodné pre bábätká ihneď po narodení (okrem predčasne narodených detí).

  • Jemne a účinne čistia
  • Majú zmäkčujúci účinok
  • Veľmi dobrá kožná a očná znášanlivosť – Netreba oplachovať

Obsah Bioderma vlhčené obrúsky 60ks Charakteristika Bioderma vlhčené obrúsky Čistiace obrúsky sú určené na odstránenie nečistôt pokožky u bábätiek najmä pri prebaľovaní. S obsahom micelárnej vody. Hypoalergénne a bez alkoholu. Použitie Bioderma vlhčené obrúsky Používajú sa v čase potreby. Pri každom použití otvoriť ochrannú fóliu a vybrať obrúsok. Vhodné na bežné použitie. Zloženie Bioderma vlhčené obrúsky WATER (AQUA), POLYSORBATE 20, POLYAMINOPROPYL BIGUANIDE, ALLANTOIN, SODIUM CITRATE, DISODIUM EDTA, BUTYLPARABEN, METHYLPARABEN, FRAGRANCE (PARFUM).

Bioderma ABC Derm H2O, 60 ks, Detské vlhčené obrúsky pre deti, Čistiace obrúsky Bioderma ABC Derm jednoducho, rýchlo a spoľahlivo čistia detskú pokožku. Vlastnosti: dlhodobo ošetruje detskú pokožku odstraňuje nečistoty osviežuje a vyživuje upokojuje podráždenie zjemňuje detskú pokožku má jemný povrch na použitie na telo aj na tvár Použitie: Obrúskom šetrne očistite pokožku dieťaťa. Používajte podľa potreby. Obrúsky sú určené na jednorazové použitie.

Vlhčené obrúsky sú vhodné na šetrné očistenie veľmi citlivej pokožky bábätiek a malých detí. Sú zvlhčené účinným micelárnym roztokom, ktorý dôkladne čistí pokožku. Obrúsky možno použiť na očistenie zadočku, kožných záhybov, rúk alebo tváre.

Produkt Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks patrí do skupiny produktov Pleťová kozmetika, patrí značke BIODERMA, Laboratoire Bioderma, vo veľkosti 60 ks, nájdete ho u predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Pleťová voda, patrí značke BIODERMA, Laboratoire Bioderma, vo veľkosti 60 ks, nájdete ho v e-shope Notino.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk a je prispôsobený unisex.

Produkt Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Detská kozmetika, patrí pod značku BIODERMA, Laboratoire Bioderma, je vyrobený vo veľkosti 60 ks, v ponuke predajcu Notino.sk, Najlekaren.eu, Benulekaren.sk a je vhodný unisex.

Produkt Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks má EAN kód 3701129800980.

Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks - parametre produktu

Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks - história ceny a dostupnosti

Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Bioderma Detské vlhčené obrúsky s micelárnou vodou ABCDerm H2O ( Ultra -Gentle Clean sing Wipes) 60 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?