Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle

Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle

Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle - popis produktu

Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT, z ušľachtilej ocele, bezkontaktný, s pedálom. Dodávka = zmontované. Objem = 3 l. Farba púzdra = ušľachtilá oceľ. Výška = 1190 mm. Šírka = 360 mm. Hĺbka = 370 mm. Materiál puzdra = ušľachtilá oceľ. Vyhotovenie = s aktiváciou nohou. Vlastnosť = bez odkvapkávania. Typ produktu = dávkovače dezinfekčných prostriedkov. Bezkontaktná dezinfekcia rúk jemným zošliapnutím nohou. 1000-násobná dezinfekcia rúk na jednu náplň (3-litrový kanister). Záruka 5 rokov pri dezinfekcii Bio-Circle ANTISEPT-D. Jednoduchá a rýchla výmena kanistrov s objemom 3 l za 10 sek. Bez dokvapkávania. Mobilný dezinfekčný stojan SEPTY-POINT: Mimoriadne šikovný dávkovač na dezinfekciu rúk. Súčasná dezinfekcia oboch rúk naraz, žiadne nepraktické chytanie rukoväti! Dezinfekcia rúk jemným zošliapnutím nohou a bez batérií! Pretože kde ľudí je veľa, je aj veľa choroboplodných zárodkov a umývanie rúk nie je možné. Dezinfekcia chráni nás všetkých. 3-litrový kanister je dostupný samostatne.

Produkt Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle patrí do skupiny produktov Dezinfekcia rúk, je v ponuke značky Bio-Circle, vo farebnej verzii ušľachtilá oceľ v ponuke e-shopu Kaiserkraft.sk.

Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle - parametre produktu

Farbaušľachtilá oceľ
KategóriaDezinfekcie, Dezinfekcia, Dezinfekcia rúk
ZnačkaBio-Circle
Farbaušľachtilá oceľ
E-shopKaiserkraft.sk

Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle - história ceny a dostupnosti

Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle - ďalšie zaujímavé produkty

Mobilný stĺp na dezinfekciu rúk SEPTY-POINT Bio-Circle - ako nakúpiť najvýhodnejšie?