JODISOL - 75g

JODISOL - 75g

JODISOL - 75g

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

JODISOL - 75g - popis produktu

Jodisol sprej a jeho použitie:

Na dezinfekciu rúk, povrchovú dezinfekciu kože pred drobnými výkonmi (injekce, punkcie apod.), Na prípravu operačného poľa, dezinfekciu povrchových kožných poranení, antiseptické ošetrenie menších popálenín, dekubitov, infikovanej, bakteriálnej a mykotickej dermatitídy.

Balenie: 75g

Roztok sa nanáša priamo na postihnuté miesto: a) Priamo – napr. drobné poranenie kože, dezinfekcia operačného poľa, bodnutie hmyzom. b) Roztok riedený vodou v pomere 1 : 20 – výplachy, obklady, kloktanie apod. Mechanický rozprašovač v prípade sprejového balenia sa stlačí primeranou silou a rýchlosťou, čím sa vytvorí postrek, bez použitia freónu. Vzhľadom na malú dávku určenú jedným stiskom rozprašovača (cca 0,05 ml) Jodisolu sa môže postrek opakovať na povrch očistenej pokožky, podľa rozsahu rany určenej na ošetrenie.

Nežiaduce účinky

Tak ako všetky lieky, aj tento liek môže spôsobovať vedľajšie účinky, hoci sa neprejavia u každého. Zriedkavo sa môžu vyskytnúť alergické reakcie, najmä u detí do 6 mesiacov. Hlásenie vedľajších účinkov Ak sa u vás vyskytne akýkoľvek vedľajší účinok, obráťte sa na svojho lekára alebo lekárnika.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dezinfekcia rúk, je v ponuke značky eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

Produkt JODISOL - 75g je možné nájsť medzi produktmi v skupine Dezinfekcia povrchov od značky eTabletka v ponuke e-shopu eTabletka.sk.

JODISOL - 75g - parametre produktu

JODISOL - 75g - história ceny a dostupnosti

JODISOL - 75g - ďalšie zaujímavé produkty

JODISOL - 75g - ako nakúpiť najvýhodnejšie?