Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M

Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M

Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M - popis produktu

Táto nádherná biela kožušinová bunda je skvelá voľba pre chladné zimné dni. Vyrobená je z vysokokvalitného polyesterového materiálu, ktorý je príjemný na dotyk a zaisťuje vynikajúcu izoláciu. Bundu je možné ľahko zapnúť pomocou praktických háčikov a vrecká na nej sú veľmi pohodlné. V dámskom móde je táto bunda veľmi obľúbená vďaka svojmu pohodliu a modernému vzhľadu počas zimy. Ideálna je na každodenné nosenie do práce, školy alebo pri výletoch do prírody. Pripravte sa na zimu v tejto očarujúcej bunde, ktorá vám zabezpečí teplo a štýlový vzhľad.VEĽKOSTNÁ TABUĽKAVeľkosťVeľkosťVýškaObvod hrudníkaRukáv DĺžkaS / M36/38160-17282-8659-61L / XL40/42164-17891-9663-65AKO VYBRAŤ SPRÁVNU VEĽKOSŤ?Pre výber správnej veľkosti je potrebné zistiť svoje miery. Pripravte si krajčirský meter a poďme nato!Obvod hrudníkaMerajte sa v najširšej časti hrudníka, cez prsia.Obvod pásuMerajte sa v najužšej časti brucha.Obvod bokovMerajte sa v najširšej časti bedier.Tip: Ak je vaša nameraná veľkosť rovnaká ako veľkosť uvedená v tabuľke, odporúčame objednať si väčšiu veľkosť.Neviete si vybrať tú správnu veľkosť? Kontaktujte nás, radi Vám pomôžeme.

Produkt Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M patrí do skupiny produktov Dámske bundy, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebná verzia je biela, materiálové prevedenie je 100% Polyester, v ponuke predajcu Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske oblečenie, vyrába ho značka WOOL FASHION ITALIA, je vyrobený vo veľkosti S/M, farebná verzia je biela, materiálové prevedenie je 100% Polyester, nájdete ho v e-shope Rouzit.sk.

Produkt Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M je možné nájsť medzi produktmi v skupine Zimné bundy, patrí pod značku WOOL FASHION ITALIA, veľkosť je S/M, farebná verzia je biela, materiálové zloženie 100% Polyester v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M - parametre produktu

VeľkosťS/M
Modelkamá na sebe veľkosť S/M: výška 176 cm, prsia 85 cm, Pás 64 cm, boky 92 cm
Farbabiela
Vzorjednofarebný
Materiál100% polyester
Výstrihs kapucňou
Strihjednoduchý
Dĺžkakrátka
Zateplenienezateplené
Praniev práčke pri 30°
KategóriaBundy, Dámske bundy, Dámske oblečenie, Zimné bundy, Krátke bundy
ZnačkaWOOL FASHION ITALIA
VeľkosťS/M
Farbabiela
Materiál100% Polyester
E-shopRouzit.sk

Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M - história ceny a dostupnosti

Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M - ďalšie zaujímavé produkty

Biela krátka kožušinová prechodná bunda s kapucňou - S/M - ako nakúpiť najvýhodnejšie?