Bezpečnostná zábrana pre deti a psov, RD47215

Bezpečnostná zábrana pre deti a psov, RD47215

Bezpečnostná zábrana pre deti a psov, RD47215

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 62,90 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bezpečnostná zábrana pre deti a psov, RD47215 - popis produktu

Upína bezpečnostná mreža vyrobených z oceleSchody a dvere môžu pre deti rýchlo predstavovať nebezpečenstvo. Zabezpečte dostatočnú ochranu vo svojom dome s touto detskou bránou. Pri inštalácii sa bezpečnostná brána jednoducho upevní medzi dvere alebo schodisko - bez akéhokoľvek vŕtania. Dvere schodiskovej brány sa po prechode automaticky zatvoria, ale v prípade potreby ich možno upevniť pod uhlom otvorenia 90°. Detská bezpečnostná zábrana má 2-stupňový zámok, ktorý možno ovládať jednou rukou.Ochranná brána pre deti a psovNa uzamknutie určitých miestností a schodískMriežkové dvere na uchytenie pre jednoduchú jednoduchú inštaláciu bez vŕtaniaDetská poistka, dvojité zatváranie možno ovládať jednou rukouPrejazdové dvere sa otvárajú v smere jazdy a automaticky sa zatvárajúS praktickou funkciou aretácie pri uhle otvorenia 90°Možno osadiť zámkom vľavo alebo vpravoBezpečné držanie vďaka stabilnému uchyteniu so 4 upínacími bodmiMriežka dverí na detailné upnutieRozmery V x Š x V: cca 79 x 71 x 3 cmInštalačná šírka: cca 75-84 cmOtvor dverí V x Š: cca 74,5 x 50 cmRozostup mriežky: cca 6 cmHmotnosť: cca 3,4 kgMateriál: oceľ, plastFarba bielarozsah doručenia1x schodisková bránaNemecké pokynyAnglické pokynyFrancúzsky návodRD 10047215

Tento produkt sa nachádza v kategórii Bezpečnostné zábrany, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Bezpečnostná zábrana pre deti a psov, RD47215 - parametre produktu

Bezpečnostná zábrana pre deti a psov, RD47215 - história ceny a dostupnosti

Bezpečnostná zábrana pre deti a psov, RD47215 - ďalšie zaujímavé produkty

Bezpečnostná zábrana pre deti a psov, RD47215 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?