Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá

Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá

Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá - popis produktu

Nastaviteľná bezpečnostná brána pre deti a psovAk chcete chrániť domáce zvieratá alebo deti pred schodmi a dverami alebo chcete zablokovať určité časti bytu pre vášho psa, môžete to urobiť pomocou tejto vysúvateľnej drevenej brány. Samostatne stojaca detská brána je vďaka svojej variabilnej šírke vhodná do užších aj širších priechodov. Pomocou 2 základných pozícií môžete tiež individuálne prispôsobiť bránu na schodisko pre psa oblasti, ktorá má byť ohraničená. Gumové podložky chránia vašu podlahu pred nevzhľadnými škrabancami.Výsuvné dvere a schodisková bránaPoužívajte na ochranu domácich zvierat alebo detíNastavte ako bariéru na schodoch alebo dveráchIndividuálna ochrana vďaka nastaviteľnej šírke a 2 polohám stojanaVoľne stojace, možno flexibilne umiestniť bez vŕtaniaS chráničmi podlahy, aby sa zabránilo poškriabaniu podložiarozsah doručenia1x zábrana pre psaS montážnym materiálombez dekorácieilustrované pokynyBariéra v detailochCelkové rozmery V x Š x H: cca 56 x 70-108 x 32 cmRozmery na prvok mriežky V x Š: cca 41,5 x 56,5 cmRozteč mriežky V x Š: cca 14 x 4 cmHmotnosť: cca 3,2 kgMateriál: borovicové drevo, oceľFarba: prírodná, čierna10039178

Produkt Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá patrí do skupiny produktov Bezpečnostné zábrany, vyrába ho značka RelaxD, nájdete ho u predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá - parametre produktu

Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá - história ceny a dostupnosti

Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá - ďalšie zaujímavé produkty

Bezpečnostná zábrana pre deti a zvieratá, RD39178 hnedá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?