Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39

Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39

Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39 - popis produktu

Tieto súpravy čižiem sú pre ženy, ktoré majú radi extravagantné, elegantné a štýlové topánky. Sú vyrobené z ekokože s béžovou farbou, ktorá dodáva príjemný vzhľad. Jedná sa o členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou, ktorá pridáva štýl a vkus. Topánky majú podpätok so zrkadlovým detailom, ktorý je moderný a trendy. Na bočnej strane sa nachádza zips, ktorý umožňuje ľahké a rýchle zapínanie. Na členku je plastová dekorácia, ktorá je zlatej farby a dáva tým topánkam jemný šarm. Majú štvorcové prsty, ktoré sú moderné a trendy. Spodok topánok je stužený pre lepšiu stabilitu a pohodlie. Tieto čižmy by mali byť súčasťou šatníka každej ženy, pretože sú štýlové a praktické. Pri výbere veľkosti odporúčame sa riadiť tabuľkou veľkostí pre presné a pohodlné nosenie.36-23,5/37-24/38-24,5/39-25,5/40-26/41-26,5cmVEĽKOSTNÁ TABUĽKA36-23,5/37-24/38-24,5/39-25,5/40-26/41-26,5cm

Tento produkt nájdete v skupine Dámske topánky, je v ponuke značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 39, farebný variant je béžová v ponuke e-shopu Rouzit.sk.

Produkt Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39 patrí do skupiny produktov Členkové topánky, patrí značke Rouzit vo veľkosti 39, farebný variant je béžová, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Tento produkt sa nachádza v kategórii Dámske čižmy od značky Rouzit, je vyrobený vo veľkosti 39, farebné prevedenie je béžová, nájdete ho u predajcu Rouzit.sk.

Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39 - parametre produktu

Veľkosť39
Výška podpätkustredný (3-7 cm)
Špička topánkyštvorcová / zrezaná
Vnútorný materiálEkologická koža
Zateplenienie
Výška podpätku / platformy5,5 cm
Zapínaniezips
Vzordvojfarebný
Typ podpätkustĺpikový / blokový
Farbabéžová
Vonkajší materiálEkologická koža
KategóriaTopánky, Dámske topánky, Čižmy, Členkové topánky, Dámske čižmy, Dámske súpravy, Dámske členkové topánky, Členkové čižmy
ZnačkaRouzit
Veľkosť39
Farbabéžová
E-shopRouzit.sk

Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39 - história ceny a dostupnosti

Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39 - ďalšie zaujímavé produkty

Béžové dámske kožené členkové čižmy s ozdobou a zrezanou špičkou - 39 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?