Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 #1861094

Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 #1861094

Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 #1861094

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 - popis produktu

TUNTURI Cardio Fit T10 je bežecký pás od svetového výrobcu domácich trenažérov s maximálnou ergonómiou a prepracovanou mechanikou. Pás disponuje kvalitným, tichým motorom s trvalým výkonom 1 HP. Motor je opatrený krytom s izoláciou pre zníženie vibrácií pri behu. Rýchlosť je elektronicky nastaviteľná do 12 km/h. Tento trenažér bude ideálnym strojom do domácej posilňovne každého začiatočníka.Masívny rám trenažéra, s nosnosťou stroja až 100 kg, zaručuje jeho dlhú životnosť pri pravidelnom používaní vo vašej domácej posilňovni. Bežecká plocha má rozmery 120 x 42 cm (dĺžka x šírka), bude tak vhodná na univerzálne použitie pre drobnejšie aj o niečo vyššie postavy. Stroj ponúka kvalitný systém odpruženia T-Flex pre bezpečie vašich kĺbov pri bežeckom tréningu. Tréning na bežeckom trenažéri TUNTURI Cardio Fit T10 budete mať pod kontrolou pomocou tréningového počítača s jednoduchým, ale prehľadným LCD & displejom, ktorý je umiestnený na prednej lište bežeckého pásu. displeji vidíte zobrazované hodnoty ako čas behu, vzdialenosť, rýchlosť behu a spotrebu kalórií. Trenažér ponúka 4 prednastavené programy, ktoré sú zamerané na budovanie kondície a spaľovania tuku vrátane manuálneho režimu. Bezpečnostný kľúč je neoddeliteľnou súčasťou týchto bežeckých trenažérov. Zaručuje zastavenie motora v prípade akejkoľvek nehody alebo zakopnutia. Rýchlosť a vybranie programu môžete pohodlne ovládať diaľkovým ovládačom, ktorý má svoje miesto po boku madla trenažéra. Madlo slúži ako oporný bod pre vašu bezpečnosť. Pre úsporu miesta je možné stroj veľmi jednoducho zložiť do horizontálnej polohy a ľahko upratať napr. pod posteľ alebo za skriňu. Nemusíte tak mať obavy, že by vám stroj zaberal veľa miesta v prípade, keď práve nebeháte. Pre jednoduché premiestňovanie po miestnosti je pás vybavený transportnými kolieskami. V zloženom stave má pás na výšku iba 16 cm.Parametre bežeckého pásu TUNTURI Cardio Fit T10:Nosnosť trenažéra:100 kgHmotnosť trenažéra:36 kgSpôsob využitia:domácePohon pásu:motorovýTrvalý výkon motora: 1 HPMaximálny výkon motora:2 HPMaximálna rýchlosť: 12 km/hodMaximálny sklon pásu:nemáRozmery stroja po zostavení (d. x š. x v.):148 x 73 x 121 cmRozmer bežeckej plochy (d. x š.):120 x 42 cmSystém odpruženia:T-FlexDržiak na fľašu:nieDržiak na tablet:nieVyrovnávače nerovnosti:ánoTransportné kolieska:ánoMožnosť zloženia stroja:ánoPočet programov celkom:4Merané hodnoty:čas, rýchlosť, spálené kalórie, vzdialenosťAplikácia:nepodporujeKonektivita:nemáMeranie srdcového tepu: nemáTyp displeja:LCD displejNapájanie:sieťová prípojka 230 VVeľkosť displeja:3'Záruka na kompletný stroj:2 roky

Tento produkt nájdete v skupine Bežecké pásy od značky Tunturi, nájdete ho u predajcu Marimex.sk.

Produkt Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 #1861094 patrí do skupiny produktov Bežecké trenažéry, je v ponuke značky Tunturi, v ponuke predajcu Marimex.sk.

Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 - parametre produktu

Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 - história ceny a dostupnosti

Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 - ďalšie zaujímavé produkty

Bežecký pás TUNTURI Cardio Fit T10 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?