Bežecký pás PROFORM Pro 2000 #1861050

Bežecký pás PROFORM Pro 2000 #1861050

Bežecký pás PROFORM Pro 2000 #1861050

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bežecký pás PROFORM Pro 2000 - popis produktu

PROFORM Pro 2000 je bežecký trenažér pre domáce fitness. Bude vhodný pre pravidelný tréning začínajúcich športovcov, pokročilejších bežcov, ale aj pre vášnivých športovcov. Stroj v sebe kombinuje kvalitnú mechaniku a masívny rám s nosnosťou až do 136 kg. Bežecká plocha o veľkosti 51 x 152 cm, elektronicky nastaviteľná rýchlosť do max 22 km/h rovnako ako elektornicky regulovaný sklon v rozmedzí od - 3 % + 12 %, ponúkne každému maximálny komfort pri behaní. Rýchlosť aj sklon plochy môžete nastaviť už prednastavenými tlačidlami na paneli PC alebo krokovo.Počítač má 10' farebný dotykový displej pre sledovanie bežných tréningových hodnôt. Zobrazované parametre sú: rýchlosť, čas, vzdialenosť, spálené kalórie, sklon, tepová frekvencia. Ďalej je v ponuke niekoľko tréningových programov. meranie frekvencie tepu je nutné pripojiť kompatibilný Bluetooth hrudný pás, ktorý vykonáva meranie s presnosťou EKG.Trenažéry značky PROFORM umožňujú využívanie tréningovej aplikácie iFIT, ktorá je už súčasťou konzoly PC, tabliet nie je potreba. cvičenie ďalší rozmer s možnosťou rozšírenia tréningových plánov cez systém Google MAPS.Získate s ňou ešte viac tréningových máp, programy s profesionálnymi trénermi alebo motivačné videá a stravovacie tipy!Vďaka aplikácii iFit dokonca môžete súťažiť s vašimi priateľmi alebo si porovnávať celkové výsledky tréningov.

Produkt Bežecký pás PROFORM Pro 2000 #1861050 patrí do skupiny produktov Bežecké pásy, nájdete ho u predajcu Marimex.sk.

Tento produkt nájdete v skupine Bežecké trenažéry, v ponuke predajcu Marimex.sk.

Bežecký pás PROFORM Pro 2000 - parametre produktu

Bežecký pás PROFORM Pro 2000 - história ceny a dostupnosti

Bežecký pás PROFORM Pro 2000 - ďalšie zaujímavé produkty

Bežecký pás PROFORM Pro 2000 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?