BELL Cyklistická prilba - SPARK 2 JR - modrá

BELL Cyklistická prilba - SPARK 2 JR - modrá

BELL Cyklistická prilba - SPARK 2 JR - modrá

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 56,99 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

BELL Cyklistická prilba - SPARK 2 JR - modrá - popis produktu

S prilbou Bell Spark 2 Jr si vaše deti užijú jazdu na bicykli a vy sa môžete bez obáv starať o ich bezpečnosť. Je vybavená jedinečným integrovaným hľadím a predĺženým chráničom chrbta. Moderný dizajn s množstvom vetracích otvorov a dokonalé priľnutie k hlave vďaka upínaciemu systému Ergo Fit zaručujú pohodlie. Už žiadne protesty proti prilbe. Technológia MIPS dostupná vo vybraných farbách. Systém MIPS (Multi-Directional Impact Protection System) poskytuje zvýšenú ochranu proti rotačným silám na hlave. Viac na www.MIPSprilby.cz. Systém popruhov Ergo Fit KONŠTRUKCIA Polykarbonátová škrupina VETRANIE 13 vetracích otvorov FUNKCIE Sprievodca potením, nastaviteľný štítok VEĽKOSŤ univerzálny junior (50-57 cm) POHLAVIE: unisex

Tento produkt nájdete v skupine Cyklistické prilby, patrí značke Bell, vo farbe modrá, nájdete ho u predajcu Holokolo.sk a je dizajnovaný unisex.

BELL Cyklistická prilba - SPARK 2 JR - modrá - parametre produktu

Farbamodrá
Veľkosťmodrá
Určenieunisex
KategóriaPrilby, Bicykle, Cyklistické prilby
ZnačkaBell
Farbamodrá
Určenieunisex
E-shopHolokolo.sk

BELL Cyklistická prilba - SPARK 2 JR - modrá - história ceny a dostupnosti

BELL Cyklistická prilba - SPARK 2 JR - modrá - ďalšie zaujímavé produkty

BELL Cyklistická prilba - SPARK 2 JR - modrá - ako nakúpiť najvýhodnejšie?