Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks - popis produktu

Súprava obsahuje: Sprchový gél 300 ml Balzam po holení 130 ml Umývací gél 2v1 na telo a vlasy 300 ml Tuhé mydlo 150 g Pleťový umývací gél 130 ml Kryštáliky do kúpeľa 100 g Darčeková sada sa skvele hodí ako darček pod stromček pre mladých športovcov i nadšených športových fanúšikov. Skvele sa hodí ako toaletná súprava do telocvične. Sprchový gél Šetrne čistí pokožku bez toho, aby ju vysušil. Vytvára bohatú penu a zbavuje pokožku všetkých nečistôt. Navyše zanecháva dlhotrvajúcu mužnú vôňu. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, napeňte a dôkladne opláchnite. Balzam po holení Osviežujúci balzam dopraje pokožke po holení potrebnú starostlivosť, upokojí ju, hydratuje a zanechá ju hebkú a príjemne prevoňanú. Použitie: Naneste po holení na suchú a čistú pokožku. Umývací gél 2v1 Praktický umývací gél sa skvele hodí na telo aj vlasy. Stará sa o pokožku tela i hlavy a zanecháva prirodzene vlasy lesklé a hebké na dotyk. Navyše zanecháva dlhotrvajúcu mužnú vôňu. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku a vlasy, napeňte a dôkladne opláchnite. Tuhé mydlo Je šetrné k pokožke, účinne čistí a nevysušuje pokožku. Vytvára bohatú penu a zanecháva dlhotrvajúcu vôňu. Použitie: Premiešajte vo vlhkých dlaniach, napeňte, naneste na vlhkú pokožku a dôkladne opláchnite. Kryštáliky do kúpeľa Voňavé kryštáliky uvoľňujú myseľ, telo a predovšetkým stuhnuté svaly. Energická a povzbudzujúca vôňa zaplní celú kúpeľňu. Použitie: Nasypte do teplého vodného kúpeľa a nechajte rozpustí. Pleťová umývací gél Je šetrný k pleti, nevysušuje ju, ani nedráždi. Účinne zbavuje potu, nečistôt a odumretých buniek. Skvele pripraví pokožku na holenie. Použitie: Naneste na vlhkú tvár, napeňte a opláchnite. Limetka & Mäta Aktívna, športová kolekcia založená na trendoch fitness a športovom oblečení jasných energických odtieňov, ktoré je vidieť na vrcpalicových športovcoch. Nápadná kolekcia odvážnych farieb kombinuje kobaltovú, limetkovo zelenú a oranžovú. Sýte farby pôsobia mladistvým a dynamickým dojmom. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, vyhnite sa okoliu očí. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Balzamy po holení, vyrába ho značka Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je navrhnutý unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks - parametre produktu

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 6 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?