Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks - popis produktu

Súprava obsahuje: Energizujúci sprchový gél 200 ml Balzam po holení 200 ml Umývací gél 2v1 na telo a vlasy 300 ml Darčeková sada sa skvele hodí ako darček pod stromček pre mladých športovcov aj nadšených športových fanúšikov. Sprchový gél Šetrne čistí pokožku bez toho, aby ju vysušil. Vytvára bohatú penu a zbavuje pokožku všetkých nečistôt. Navyše zanecháva dlhotrvajúcu mužnú vôňu. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku, napeňte a dôkladne opláchnite. Balzam po holení Osviežujúci balzam dopraje pokožke po holení potrebnú starostlivosť, upokojí ju, hydratuje a zanechá ju hebkú a príjemne prevoňanú. Použitie: Naneste po holení na suchú a čistú pokožku. Umývací gél 2v1 Praktický umývací gél sa skvele hodí na telo aj vlasy. Stará sa o pokožku tela i hlavy a zanecháva prirodzene vlasy lesklé a hebké na dotyk. Navyše zanecháva dlhotrvajúcu mužnú vôňu. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku a vlasy, napeňte a dôkladne opláchnite. Limetka & Mäta Aktívna, športová kolekcia založená na trendoch fitness a športovom oblečení jasných energických odtieňov, ktoré je vidieť na vrcpalicových športovcoch. Nápadná kolekcia odvážnych farieb kombinuje kobaltovú, limetkovo zelenú a oranžovú. Sýte farby pôsobia mladistvým a dynamickým dojmom. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, vyhnite sa okoliu očí. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Produkt Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks je možné nájsť medzi produktmi v skupine Sprchové gely, patrí značke Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je prispôsobený unisex.

Tento produkt nájdete v skupine Balzamy po holení, vyrába ho značka Baylis & Harding, nájdete ho v e-shope Vivantis.sk a je navrhnutý unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks - parametre produktu

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada Limetka & Mäta 3 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?