Baylis & Harding Darčeková sada Jantár 4 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Jantár 4 ks

Baylis & Harding Darčeková sada Jantár 4 ks

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Baylis & Harding Darčeková sada Jantár 4 ks - popis produktu

Súprava obsahuje: Pena do kúpeľa 30 ml Šampón 30 ml Šumivé gule do kúpeľa 2 x 20 g Piňatá v tvare dinosaura Darčeková sada poteší všetkých milovníkov dinosaurov. Sú šetrné k pokožke a zanechávajú ju čistú, hebkú a vláčnu. Piňatá v tvare dinosaura potešia všetkých mladých objaviteľov. Pena do kúpeľa Vytvára bohatú a krémovú penu, hydratuje a vyživuje pokožku. Zanecháva ju hebkú, hladkú a príjemne prevoňanú. Použitie: Pod prúdom vody vlejte do teplého vodného kúpeľa. Šampón Šetrne čistí pokožku hlavy, nedráždi a nevysušuje. Vlasy zanechá lesklé a hebké. Použitie: Naneste na vlhkú pokožku hlavy, napeňte a opláchnite. Šumivé gule do kúpeľa Voňavá guľa dodá kúpeľu nový rozmer má nádherný šumivý efekt, nádherne prevonia celý kúpeľ a zanechajú pokožku hebkú a hladkú. Použitie: Vložte do teplého vodného kúpeľa. Dino! Nádherná kolekcia pre všetkých malých objaviteľov a milovníkov dinosaurov. Kolekcia kombinuje prehistorické motívy s pixelovým spravovaním pripomínajúcim obľúbené počítačové hry. Prírodná zelená, hnedá a nebesky modrá evokujú čistú a neporušenú prírodu plnú dych vyrážajúcich dinosaurov. Neužívajte vnútorne. Vyhnite sa kontaktu s očami, vyhnite sa okoliu očí. Pri akýchkoľvek známkach podráždenie prestaňte používať. Bez parabénov, silikónov a ftalátov Vegánske a Cruelty free

Tento produkt nájdete v skupine Peny do kúpeľa, je v ponuke značky Baylis & Harding v ponuke e-shopu Vivantis.sk a je dizajnovaný unisex.

Baylis & Harding Darčeková sada Jantár 4 ks - parametre produktu

Určenieunisex
KategóriaDarčeky, Šampóny, Peny do kúpeľa
ZnačkaBaylis & Harding
Určenieunisex
E-shopVivantis.sk

Baylis & Harding Darčeková sada Jantár 4 ks - história ceny a dostupnosti

Baylis & Harding Darčeková sada Jantár 4 ks - ďalšie zaujímavé produkty

Baylis & Harding Darčeková sada Jantár 4 ks - ako nakúpiť najvýhodnejšie?