Batoh Pinguin Step 24 2020 red

Batoh Pinguin Step 24 2020 red

Batoh Pinguin Step 24 2020 red

Najnižšia cena za posledných 45 dní: 73,40 €

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Batoh Pinguin Step 24 2020 red - popis produktu

Batoh Pinguin Step 24 2020 red Odvetraný chrbtový systém E3D. Vystužené vrecko na 15 'notebook vo vnútri batohu. Vnútorné zipsové vrecko na počítačové príslušenstvo. Horná zipsové vrecko s karabínkou na kľúče. Priestranná čelné zipsové vrecko na rýchlo dostupné potraviny, šatku atď. Bedrový popruh možno skryť do chrbta batohu. Na tento batoh predlžujeme záruku o 10 rokov. Objem: 24 l Hmotnosť: 0,79 kg Zipsy: YKK Integrovaná pláštenka: áno Nastaviteľné ramenné popruhy: áno OdníMateľný bedrový pás: áno Použitie pitného vaku: áno Chrbtový systém: E3D počet komôr: 1 Vonkajšie / vnútorné zipsové vrecká: 2/1 materiál: Nylon Robic Rozmery: 50 x 29 x 27 cm Nylon Robic Tkaniny z tohto vlákna sa používajú všade tam kde je vyžadovaná veľmi vysoká mechanická pevnosť, pružnosť, tuhosť a dobrá stabilita za tepla. zipsy YKK Kvalitné Japonské zipsy spony Nifco Značkové spony s doživotnou zárukou Kompresné popruhy, ramenné popruhy, hrudný popruh a vodný vak Pár bočných kompresných popruhov pre dokonalé stiahnutie batohu a pritiahnutie nákladu k chrbtovému systému podporuje pohyblivosť pri chôdzi s naloženým batohom. Ramenné popruhy so zosilneným polstrovaním v ramennej časti pre ešte väčší komfort pri transporte ťažkého nákladu sú v hornej časti perforované pre zvýšenie priedušnosti. Výstup na hadicu vodného vaku medzi ramennými popruhmi. Výškovo nastaviteľný a odopínateľný hrudný popruh s píšťalkou pre prípad núdze. Ďalšie kľúčové vlastnosti Možnosť pripevnenia trekových palíc vložením ich rukoväťou do vonkajších sieťovaných vreciek a zaistením pruženkou s háčikom. Výrazná pláštenka v samostatnej zipsové vrecku na dne batohu. Pár vertikálnych retiazok na čele batohu s možnosťou pripevnenia dodatočného vybavenia. Bočné sieťované vrecká na fľaše. Reflexné pútko na blikačku v dolnej časti batohu Turistické batohy » Malé batohy (do 30l) » Batoh Pinguin Step 24 2020 red

Produkt Batoh Pinguin Step 24 2020 red patrí do skupiny produktov Batohy na notebook, vyrába ho značka Pinguin, farebné prevedenie je ČIERNA, modrá.

Tento produkt nájdete v skupine Batohy na notebooky, patrí značke Pinguin, farebné prevedenie je ČIERNA, modrá.

Batoh Pinguin Step 24 2020 red - parametre produktu

farbačierna
farbamodrá
KategóriaVrecká, Batohy, Notebooky, Batohy na notebook, Batohy na notebooky
ZnačkaPinguin
FarbaČIERNA, modrá

Batoh Pinguin Step 24 2020 red - história ceny a dostupnosti

Batoh Pinguin Step 24 2020 red - ďalšie zaujímavé produkty

Batoh Pinguin Step 24 2020 red - ako nakúpiť najvýhodnejšie?