Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 #3442071

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 #3442071

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 #3442071

Ceny a dostupnosť sa môžu meniť aj niekoľko krát za deň. Skontrolujte si aktuálne údaje priamo v e-shopoch. Všetky dostupné farby a veľkosti nájdete priamo v e-shopoch.

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 - popis produktu

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami Jednoduchá krása Na uteráky, kozmetiku a oveľa viac. Ideálný v malom priestore Aj pre kuchyňu a chodbu šetrné k životnému prostrediu Malé, robustné a všestranné! Malá alebo úzka kúpeľňa, príliš málo priestoru v pracovnej miestnosti alebo detskej izbe alebo nedostatok spôsobu prispôsobenia sa novým knihám alebo DVD. Tento zoznam by mohol pokračovať a poskytol by ďalšie dôvody na nákup police. A polica by mala slúžiť nielen ako sklad, ale aj pekne vyzerať. Regál z bambusu S bambusovou policou získate v dome kvalitný nábytok. Bambus je rýchlo obnoviteľná a široko používaná surovina, ktorá má veľký ekologický a hospodársky význam, najmä v Ázii. V posledných rokoch bambus tiež čoraz viac dobýval neasijský priestor a má rastúcu popularitu. Unikátne zrno robí prírodné drevo príťažlivým výrobkom a zapadá do takmer každej domácnosti. Robustná surovina sa používa napríklad na regály, skrinky alebo stoly a je to predovšetkým v Európe ako exkluzívny materiál pre návrh interiérov. Bambus je extrémne ľahká a pružná surovina a rovná sa tvrdým drevom. Napríklad, môžete vložiť túto krásnu bambusovú polici do kúpeľne a vložiť do nej svoje uteráky. Ale máte tiež príležitosť použiť policu ako polica alebo priečinky súborov. S rozmermi cca 33 x 79 x 33 cm ju môžete umiestniť do rohov alebo vedľa skrinky. Existuje mnoho spôsobov, ako môžete použiť policu. Či už v obývacej izbe, v kúpeľni alebo v detskej izbe / kancelárii, bambusová polica vizuálne zapadá do každej miestnosti. Polica spája funkčnosť a užitočnosť elegantným spôsobom. Polica sa ľahko montuje a ľahko sa udržiava. Montážny návod ako aj montážny materiál sú pribalené. Ozdobné predmety nie sú zahrnuté. Robustná bambusová polica pre vašu kúpeľňu má tri police. Je tiež ideálny pre kuchyňu, kanceláriu v spálni alebo miestnosť s hobby. Použite tento robustný regál, kde potrebujete ďalší úložný priestor. Fantazia nepozná hranice. Použitý materiál zapadá takmer do akéhokoľvek priestoru. podrobnosti o produkte dodávka Číslo artikla: 10013496  

Produkt Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 #3442071 patrí do skupiny produktov Kúpeľňové regály, v ponuke predajcu Dizajnove-doplnky.sk.

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 - parametre produktu

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 - história ceny a dostupnosti

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 - súvisiace články v blogu

Škola volá!

Vytvorte doma svojim školákom príjemné štúdijné prostredie a kútik pre oddych aj relax.

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 - ďalšie zaujímavé produkty

Bambusový kúpeľňový regál s 3 policami RD3496 - ako nakúpiť najvýhodnejšie?